De accountmanager die nooit slaapt

Uw website wordt ook bezocht door uw klanten. Het inzichtelijk maken van klantgedrag heeft grote toegevoegde waarde. Accountmanagers krijgen actuele en kansrijke leads en signalen rondom retentie.

Bekijk deze case

De customer journey de wind in de rug geven

Uw website automatisch aanpassen aan doelgroep en/of mindset van de bezoeker? SalesFeed maakt conversie optimalisatie eenvoudig mogelijk. Vanaf het eerste bezoek.
Dé manier om uw doelgroepen sneller de juiste content te laten lezen; de Liquid Content module van SalesFeed.

Bekijk deze case

Haal meer rendement uit Adwords en nieuwsbrieven

U kunt uw marketingbudget maar een keer uitgeven. SalesFeed helpt u dat zo effectief mogelijk te doen.

U kunt SalesFeed automatisch koppelen aan diverse marketingcampagnes, zodat u bedrijven kunt filteren op de bron van hun bezoek. Dit is zeer waardevol voor een gerichte opvolging en levert u een schat aan informatie op.

Bekijk deze case

Als eerste aan tafel, eerder dan uw concurrent

Wilt u wachten tot u wordt gebeld? Of neemt u liever zelf het initiatief?

Het bedrijf dat als eerste aan tafel zit, scoort in veel gevallen de opdracht. Uw website wordt dagelijks bezocht door prospects die zich beginnen te oriënteren. SalesFeed helpt u om hen uit al het verkeer te filteren.

Bekijk deze case

Filter vacature-verkeer uit de leadlijst

Bezoekers van een website hebben niet altijd een koop- of informatiebehoefte. Bijvoorbeeld wanneer er een vacature op de website staat. Met SalesFeed kunnen dergelijke bezoeken automatisch uit rapportages worden gefilterd. Dit bespaart tijd bij het opvolgen.

Bekijk deze case