Brink Licht heeft weer voor een jaar groei inspiratie opgedaan

Brink Licht is een uitgebreide webshop met design en professionele verlichting van hoge kwaliteit. Eduard Brink is de eigenaar van dit mooie bedrijf en is een directe klant van SalesFeed. Hij gebruikt de software al jaren en is razend enthousiast. Hij vertelt over zijn ervaring, interessant daarbij is dat hij in eigen beheer een CRM / ERP applicatie heeft laten ontwikkelen.

Bedrijfswebsite

Hoe pas je SalesFeed toe?
Ik wil graag meer inzicht krijgen voor mijn website. Daarom kijk ik dus vooral naar de bezoekers die op mijn website komen. Ook gebruik ik SalesFeed voor leadgeneratie.
Ik werk al jaren met de software en ik zie dat er nog steeds nieuwe mogelijkheden bijkomen. Om die reden spreek ik minstens één keer per jaar af om door te nemen wat we allemaal zouden kunnen doen. Met alle ideeën die ik heb opgedaan, kan ik nog een hele tijd vooruit. We hebben ons eigen CRM-systeem ontwikkeld en zijn technisch goed onderlegd. Het is een interessante zoektocht om een goede mix te vinden van prioriteiten. Ik zou willen dat ik alles toe kan passen, maar daar kom ik gewoonweg niet aan toe.

Heb je tips voor mensen die voor het eerst met SalesFeed werken?
Kijk verder dan wat je eerste behoefte je ingeeft. Er kan veel meer dan alleen leadgeneratie en het besparen van tijd bij het opvolgen van de leads.

Hoe is de samenwerking met SalesFeed?
De samenwerking is erg fijn. Ik ben niet begonnen als nummer en ben dat ook nooit geworden. Als er wat is, dan bel ik. Het is altijd persoonlijk, zelfs nu SalesFeed behoorlijk is gegroeid. Ik vind het prettig dat er zo veel tijd aan me wordt besteed.

Ik zou willen dat ik alles toe kan passen, maar daar kom ik gewoonweg niet aan toe.