Fueld zet SalesFeed in voor leadgeneratie en cross selling

Fueld is een digitaal marketingbureau in Groningen, gericht op leadgeneratie en cross selling. Fueld helpt bedrijven met hun marketing en halen er alles uit wat er in zit. Er wordt bepaald wat de beste keuzes zijn en welke content moet worden ingezet. Fueld is SalesFeed-klant van het eerste uur en nadat ze zelf ervaren hebben hoe de software kan worden gebruikt, besloten ze het ook in te zetten voor hun klanten. Marielle Dellemijn is oprichter en uitvoerend directrice van Fueld. Ze vertelt ons over haar ervaringen.

Bedrijfswebsite

Hoe passen jullie SalesFeed toe?
SalesFeed is vooral heel goed in zetten wanneer je meer wil doen met leadgeneratie en cross selling. Het is een integraal onderdeel van je online marketing. Als je SalesFeed niet gebruikt, dan doe je jezelf daar wel tekort mee.
Wij kwalificeren wekelijks welke bezoekers we interessant vinden om na te bellen. Dan gaan degene die gekwalificeerd zijn, gaan in ons CRM-systeem. Daar krijgt Lead Development Company, een dienstverlener aan wie wij belwerk uitbesteden, wekelijks een lijst van. Zij bellen vervolgens de gekwalificeerde bezoekers na, om te kijken of we iets voor hen kunnen betekenen.
Gekwalificeerde bedrijven die onze website binnen 90 dagen voor een tweede keer bezoeken, worden automatisch rechtstreeks naar Lead Development Company doorgestuurd, zodat zij weten dat er iets gebeurt. Dit kan bijvoorbeeld na aanleiding van een telefoontje zijn.

Heb je tips voor mensen die voor het eerst met SalesFeed werken?
Ik zou niet zelf gaan klooien, maar iemand inhuren die je op weg kan helpen. Zo kun je alle hiccups en ervaringen meteen meenemen. Vooral van anderen leren, welke tags en triggers je in kunt stellen en hoe dit werkt.
Ook als je Liquid Content wil gebruiken, is het verstandig dat je eerst hulp krijgt. Wanneer je niet weet wat er allemaal mogelijk is, dan kun je het zelf lastig bedenken, toch?.
Wij werden rechtstreeks door Wilfred Handgraaf geholpen en daar hadden we veel aan.

Je kunt daarnaast je klantenlijst of prospectlijst van een bepaald doelgroep inlezen. Als iemand uit die lijst op je website komt, dan kun je daar ook weer iets specifieks mee doen. Helemaal automatisch.

"Wanneer je niet weet wat er allemaal mogelijk is, kun je het zelf lastig bedenken, toch?"

Hoe hebben jullie dit met de AVG geregeld?
Wij krijgen geen persoonsinformatie, maar alleen bedrijfsinformatie. Dus daar hoeven we ons verder niet druk om te maken.

Hoe is de samenwerking met SalesFeed?
Prima! Wij zijn één van de partijen van het eerste uur en dan is het logisch als je het bedrijf en de werknemers wat beter kent. De mensen van SalesFeed doen altijd hun uiterste best om ons te helpen, tegemoet te komen of vragen te beantwoorden waar nodig is.

De mensen van SalesFeed doen altijd hun uiterste best om ons te helpen