SalesFeed Nederland werkt graag samen met marktpartijen en staat open voor nieuwe samenwerkingen.

Er valt nog veel te winnen en verbeteren op het gebied van (online) marketing & sales dienstverlening. Door in zee te gaan met partners, kan SalesFeed enerzijds meer B2B bedrijven bereiken en anderzijds haar eigen klanten in contact brengen met een dienstverlener die kan helpen met de vaak uiteenlopende behoeften van de klant.

SalesFeed Partner worden?
SalesFeed als dienst of dataleverancier is interessant voor ieder B2B bedrijf dat een website met enige traffic heeft. De markt is dus groot. SalesFeed distribueert daarom niet alleen. Voor integraties, consultancy en opvolging wordt in veel gevallen samengewerkt met- of uitbesteed aan partners.

Een partner kan de volgende voordelen verwachten van de samenwerking:
– Betere marktpositie door meer toegevoegde waarde te bieden
– Acquisitie voordeel
– Omzet
– Provisie
– Mogelijkheid tot regionale- of marktexclusiviteit

SalesFeed is op zoek naar een selecte groep partners
SalesFeed is op zoek naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in B2B dienstverlening. Afhankelijk van het type en de omvang van de eindgebruiker wordt er vaak om diverse commercieel aantrekkelijke projecten en begeleiding gevraagd.

Er wordt uiteraard kwaliteit verwacht van onze partners.

SalesFeed wil er bijvoorbeeld op kunnen vertrouwen dat haar partners verantwoordelijkheid op zich nemen om zelf de relatie met een eindgebruiker goed te onderhouden. Veel van onze partners onderhouden de gehele relatie met de SalesFeed-eindgebruiker. SalesFeed levert dan “alleen” tweedelijns support en werkt desgewenst mee aan implementatieprojecten.

Herkent u zich in de onderstaande lijst?
– Allround Websitebouwer
– AdWords Agencies
– CRM, ERP & Marketing automation
– B2B Contentmarketing en doelgroepmarketing
– Telemarketing

Van een partner wordt niet gevraagd om dienstverlening aan te bieden rondom álle functionaliteiten of álle consultancy onderwerpen. Ons hoogste doel is om eindgebruikers een goede ervaring te geven. Daar waar nodig zorgen wij er in goede samenwerking voor om de partner aan te vullen op gebieden die zij niet voor eindgebruikers willen invullen.

Wij vinden het ook essentieel dat een eindgebruiker een goede ervaring heeft met onze partners rondom SalesFeed functionaliteiten. Daarom begeleiden wij partners graag en zijn steeds bereikbaar voor 2e lijns ondersteuning.

Niet ieder bedrijf past keurig in een hokje. Neem ook vooral contact op indien u een andere mogelijkheid ziet tot samenwerking.


Contactpersoon

Frans Cox

Accountmanager Partners
035 - 2031042