SalesFeed werkt graag samen en staat open voor nieuwe samenwerkingen.

Er valt nog veel te winnen en verbeteren op het gebied van online)marketing & sales. Door in zee te gaan met partners, kan SalesFeed enerzijds meer B2B bedrijven bereiken en anderzijds haar eigen klanten in contact brengen met een dienstverlener die kan helpen met de vaak uiteenlopende behoeften van de klant.

SalesFeed Partner worden?
De SalesFeed software is financieel bereikbaar en inhoudelijk interessant voor ieder B2B bedrijf. De hoeveelheid traffic maakt niet zo veel uit, zolang er zich maar doelgroepen onder het verkeer bevinden.
De markt is dus groot. SalesFeed distribueert daarom niet alleen. Inregelen van een licentie en consultancy en wordt in veel gevallen uitbesteed aan partners. Wij begeleiden nieuwe partners met plezier, om zo tot goede toepassingen en tevreden eindgebruikers te komen.

Een partner kan de volgende voordelen verwachten van de samenwerking:
– Betere marktpositie
– Acquisitie voordeel
– Omzet
– Provisie

SalesFeed is op zoek naar een selecte groep partners
SalesFeed is op zoek naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in B2B dienstverlening. Veel van onze partners onderhouden de gehele relatie met een SalesFeed-eindgebruiker. SalesFeed levert dan alleen tweedelijns support en werkt desgewenst mee aan implementatieprojecten. Van een partner wordt niet gevraagd om dienstverlening aan te bieden rondom álle functionaliteiten of álle consultancy onderwerpen.

Met wie werken we zoal samen?
– Websitebouwer, online marketing bureau, reclamebureau
– Google Ads Agency, telemarketing
– CRM, ERP
– ZZP-ers die zich richten op bijvoorbeeld contentmarketing, doelgroepenmarketing, salestraining

Heb je interesse om kennis te maken en van gedachten te wisselen? Neem vooral contact op.

Je kunt ook al zelf naar de software kijken: vraag een gratis trial aan.

Je bent ook welkom om kennis te maken en aan te schuiven bij bijvoorbeeld de Introductiebijeenkomst Personalisatie of de Bijeenkomst Customer Journey Optimalisatie.


Contactpersoon

Frans Cox

Accountmanager Partners
035 - 2031042