Mediabureau Koos gaat klanten alles leren over SalesFeed

Mediabureau Koos in Apeldoorn is een relatief nieuw bedrijf. Koos Luijk heeft zijn onderneming vanaf de grond af aan opgebouwd. In twee jaar tijd is hij goed gegroeid, hij durft uit te breiden met personeel. Koos Luijk is een relatief nieuwe gebruiker van SalesFeed, die vanaf het begin direct enthousiast werd. Hij deelt zijn ervaringen graag met ons.

Bedrijfswebsite

Hoe pas je SalesFeed toe?
Op dit moment zit ik in de fase dat ik nog vooral aan het meten ben wie er op mijn website komen. De eerste week zag ik al meteen twee prospects die honderd procent binnen mijn doelgroep vallen. Ik was positief verrast en het is een leuke ontdekkingstocht om te zien of je jezelf op de juiste manier promoot. Je kunt de verkoop voor je bestaande klanten optimaliseren en laagdrempelig nieuwe klanten contacteren en dat vind ik erg interessant.

Wat wil je in de toekomst nog gaan doen met SalesFeed?
Ik ben dusdanig enthousiast dat ik in de toekomst SalesFeed ga voorstellen bij mijn bestaande klanten. De bedrijven waar ik voor werk, hebben allemaal dezelfde vraag: ‘hoe kom ik aan nieuwe klanten tegen een lage prijs? Wat kost mijn acquisitie per klant?’ Ik zou mensen graag willen helpen bij het implementeren van SalesFeed en het uitvoeren ervan, want ik geloof in deze tool.

De eerste week zag ik al meteen twee prospects die honderd procent binnen mijn doelgroep vallen.

Heb je tips voor mensen die – net als jij – net met SalesFeed zijn begonnen?
Maak vooral gebruik van de mogelijkheid om het uit te proberen. Je hebt zelf in de hand hoeveel je met SalesFeed doet. Begin klein en test lekker. Als je wilt groeien, dan is SalesFeed een goede tool die je de nodige leads en inzichten geeft.
Dit geldt ook voor de kleine ondernemer, want die heeft praktisch gezien veel minder tijd om te netwerken.

Hoe is de samenwerking met SalesFeed?
SalesFeed heeft oog voor bedrijven van ieder formaat en ik vind het geweldig dat ze me in die zin ook een kans geven. Er is geen hiërarchie. Er is een lage drempel als het gaat om contact. De sfeer in het bedrijf voelde al goed terwijl ik de mensen nog niet eens vaak had gesproken.

Als je wil groeien, dan is SalesFeed een goede tool. Dit geldt ook voor de kleine ondernemer.