Een andere vraag?

Probeer de AI vraagbaak.
En, in de handleiding vind je een overzicht van alle mogelijkheden van de software.

Slaat SalesFeed data op in Europa?

Ja. De data wordt alleen opgeslagen in Nederland. Daarmee ben je als SalesFeed gebruiker niet strijdig met de AVG.

Lees verder

Is SalesFeed legaal?

Ja. SalesFeed is compliant met AVG / GDPR en Telecomwet.

De SalesFeed software herkent een groot deel van de organisaties die in het Nederlandse handelsregister zijn ingeschreven. SalesFeed houdt zich niet bezig met het verwerken van persoonsgegevens dan wel het herkennen van consumenten.

Lees verder

Wat is het verschil met Google Analytics?

Er is menig groot verschil. SalesFeed levert commerciële informatie over bedrijven die uw website bezoeken, plus mogelijkheden om geautomatiseerd acties uit te voeren.

Google Analytics geeft met name statistieken die niet direct opvolgbaar zijn. Een B2B bedrijf heeft in het algemeen minder aan Google Analytics dan een B2C bedrijf.

Lees verder

Welke gegevens levert SalesFeed over bedrijven?

SalesFeed levert diverse gegevens over ieder bedrijf (of organisatie) dat op uw website wordt herkend. Oftewel, NAW plus extra’s. Niet alleen info over hetgeen gelezen is op uw website. Want, aanvullend kunnen maatwerk labels worden gecreëerd.

Lees verder

Kan ik zien waar de herkende bedrijven interesse in hebben?

Per herkend bedrijf (organisatie) is te zien welke pagina’s van uw website bezocht zijn, en hoe lang deze zijn gelezen. Ook herkent SalesFeed automatisch uit welke campagne de bezoeker op de website is gekomen. En er kan nog meer.

Lees verder

Werkt SalesFeed real time?

Ja, de software werkt real time. Daardoor kunnen acties naar aanleiding van een bezoek ook direct worden geïnitieerd, zoals bijvoorbeeld Liquid Content.

Lees verder

Wat is Liquid Content

Liquid Content maakt je website persoonlijk. Je toont verschillende content aan verschillende bezoekers. Dat kunnen grote en kleine bedrijven zijn, bezoekers die je website vaker hebben bezocht, maar ook bezoekers die bepaalde delen van je website hebben bezocht.

Lees verder

Mijn website bestaat uit 1 pagina, heeft SalesFeed dan zin?

Ja, op een one pager kun je ook bedrijven herkennen. En er is extra functionaliteit beschikbaar, rondom het meten van gedrag op een pagina. Het klikken op de anchors kan worden vastgelegd. Hierdoor ontstaat meestal aanvullend inzicht in interesse en engagement.

Lees verder

Herkent SalesFeed alle bedrijven en organisaties op onze website?

Niet iedere organisatie is in kaart te brengen.

SalesFeed streeft er naar de meest betrouwbare en de grootste database van Nederland inzake IP-adressen gekoppeld aan Kamer van Koophandelnummers te hebben en te houden.
SalesFeed levert de bedrijfsinformatie altijd inclusief een kvknummer zodat de identiteit altijd vast staat. SalesFeed levert geen incomplete data waar je zelf nog werk aan hebt om de identiteit vast te stellen.

Lees verder

Hoe gaan SalesFeed gebruikers om met “aantasting van privacy gevoel”

De manier waarop u het beste een online sales lead kunt gaan opvolgen, hangt ook zeker af van uw branche. Dat kan soms het beste met LinkedIn, soms met de telefoon. Soms direct, soms na een paar weken.
Goede uitvoering is vervolgens een tweede. Het voeren van een goed telefoongesprek naar aanleiding van een online lead is voor een groot deel trainbaar. En een kwestie van durven.

Lees verder

Ik ben al bezig met online advertising, socialmedia en/of SEO. Hoe moet ik dan kijken naar SalesFeed?

Het rendement van alle B2B marketing & sales activiteiten laten stijgen, dat is ons doel. Per campagne type proberen wij daarom steeds drie zaken te realiseren. Meer inzicht, meer leads, minder tijd rondom opvolging.

Lees verder

Is SalesFeed gebruikersvriendelijk?

Ons motto luidt: Keep It Short and Simple, er is geen seminar of opleiding nodig om met SalesFeed te beginnen. SalesFeed is logisch en intuïtief ingericht en zorgt ervoor dat u uw kostbare tijd alleen besteed aan sales leads die voldoende interesse tonen in uw product of dienst en die voor u relevant zijn.

Wilt u gebruik maken van de extra mogelijkheden? Wij begeleiden u op maat.

Lees verder

Wat is Content Grouping?

Met dit paradepaardje kunnen groepen van pagina’s worden onderscheiden, buiten uw CMS. Er kan real time, op basis van engagement binnen een groep, een aantal acties worden uitgevoerd. Dit levert krachtige toepassingen, bijvoorbeeld rondom BI en Customer Journey.

Lees verder

Kunnen we de bedrijven op dezelfde manier indelen als in ons CRM?

SalesFeed is ingericht met een aantal generieke hoofdsegmenten. Deze segmenten liggen vast, maar ze zijn nader te specificeren door er zelf labels aan toe te voegen. Op deze manier kunt u bedrijven op dezelfde manier indelen als in uw CRM.

Lees verder

Kan ik ook instellen hoe vaak ik een e-mailrapport krijg?

Het bezoek van een bedrijf kan een actie triggeren, zoals bijvoorbeeld het versturen van een notificatie per E-mail. Ook kunnen periodieke rapporten worden ingericht. Deze kunnen als E-mail of als bestand worden verstuurd.

Lees verder

Was SalesFeed voorbereid op de invoering van de AVG?

Ja. Met gespecialiseerde juristen hebben wij destijds gekozen om het door de Autoriteit Persoonsgegevens aanbevolen 10 stappenplan te hanteren.

Lees verder