Ja. Per herkend bedrijf (organisatie) is te zien welke pagina’s van uw website bezocht zijn, en hoe lang deze zijn gelezen. Ook herkent SalesFeed in principe automatisch uit welke campagne de bezoeker op de website is gekomen. En er kan nog meer.

Engagement
Het herhaaldelijk lezen van eenzelfde pagina, over een dienst of product, mag in het algemeen opgevolgd worden als sales lead. Althans, als het bedrijf uw prospect is. Met SalesFeed kan uit al het verkeer specifieke bezoekers worden gefilterd. Dit kan gebeuren vanuit verschillende invalshoeken: bijvoorbeeld op de inhoud van de gelezen pagina, de achtergrond van de bezoeker (branche, regio, FTE’s) en de bron van het verkeer (campagne).

Geavanceerd, optioneel
Wilt u niet alleen weten of een pagina is bezocht, maar ook of een online handeling is verricht? Bijvoorbeeld het downloaden van een specificatie, het verwijderen van een artikel uit een bestelprocedure, het klikken op een banner. Dergelijke handelingen kunnen voor u worden gemeten om er vervolgens op te kunnen filteren of uw CRM mee aan te vullen. Of, Liquid Content of een mail te laten triggeren.

Soorten opportunities
Omdat de meeste bedrijven op hun website uitgebreid aandacht besteden aan wat zij doen/leveren, kan de interesse van zowel potentiële als bestaande klanten goed afgelezen worden.
Wij onderscheiden:
1. retentie signalen van klanten
2. upsell en cross-sell signalen van klanten (sales lead)
3. interesse van prospects (sales lead)
4. winback (een oud relatie is op de website)

Een accountmanager kan bijvoorbeeld verkoopkansen signaleren bij  klanten, wanneer een klant leest over diensten/producten die nog niet worden afgenomen.

Of het signaleren van retentie signalen: een klant leest een service-pagina, klachtenpagina of de algemene voorwaarden.
 Een accountverantwoordelijke kan hierdoor doelmatig een verkoopcontact herkennen en voorbereiden.

Campagnes (Adwords, nieuwsbrief, LinkedIn)
Wanneer in de URL van een campagne UTM codes worden gebruikt, herkent SalesFeed automatisch iedere nieuwe campagne. U kunt vervolgens steeds filteren op bron van het verkeer. Dit levert enerzijds waardevol inzicht: “welke campagne levert de beste doelgroepen”. Afhankelijk van de inhoud van de campagne levert het filteren op bron ook direct opvolgbare leads.