Vernieuwde trigger module

Door de ontwikkeling van ‘Content Grouping’ ontstond de noodzaak om de trigger module onder de motorkap geheel te vernieuwen. Dit gaf ook aanleiding om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en de vormgeving aan te passen.

Met de introductie van de nieuwe trigger module ontstaat de situatie dat er triggers op basis van de oude en nieuwe module naast elkaar bestaan. Dit heeft geen invloed op de werking van de triggers.
U kunt aan het edit-icoontje zien of een trigger in de oorspronkelijke of in de nieuwe triggermodule is gemaakt: Het potloodje voor eerder gemaakte triggers en een toverstafje voor nieuwe. Nieuwe gebruikers zullen dus alleen deze laatste te zien krijgen.

 

Verder is er een aantal usability-aanpassingen gedaan waardoor het uiterlijk is aangepast.

Functioneel zijn er ook enkele wijzigingen:

1. Bedrijf: postcode
Als u de postcode van een bedrijf in een trigger wilt opnemen worden alleen nog de filtermogelijkheden getoond die van toepassing zijn.

2. Bedrijf: branchecode (SBI)
U kunt nu een selectie maken uit de SBI-lijst door de van toepassing zijnde branches aan te vinken. Deze lijst is altijd up-to-date.

3. Bezoeker: huidige datum
Hiermee wordt de trigger vanaf een datum, op een datum of in een datumbereik actief. Bijvoorbeeld nuttig als er een grote campagne wordt voorbereid.

Hier leest u meer over ‘Content Grouping”. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.