Organisaties herkennen die je website bezoeken. Dat is het startpunt van veel mogelijkheden. Met SalesFeed kun je deze laagdrempelig verkennen en benutten. Zelfstandig of met begeleiding.

De omvang van jouw bedrijf maakt niet uit, wij helpen je graag aan meer rendement uit je B2B online marketing & sales.

De 5 redenen

– 1 – Laagdrempelig

  • Het kost maar een paar minuten om een licentie te activeren.
  • Je kunt vervolgens 30 dagen gratis en vrijblijvend salesleads krijgen en inzichten opdoen.
  • Standaard wordt de licentie in de vorm van een maand-abonnement geleverd. Je zit er dus nooit ongewenst aan vast.
  • De maandkosten zijn beperkt, in vergelijking met de kosten van gangbare marketing en sales-activiteiten.

Kortom, je kunt laagdrempelig de mogelijkheden van de software ontdekken.

 

– 2 – Wees zuinig op kern-doelgroepen die vandaag je website bezoeken

Je hebt waarschijnlijk kostbare bezoekers op je website. Het resultaat van hard werken in de vorm van netwerken, website onderhouden, traffic genereren, goede resultaten leveren aan je klanten.
Met SalesFeed kun je geautomatiseerd het kaf van het koren scheiden en alleen de meest waardevolle bezoekers destilleren uit het verkeer. En als je het zelfs te druk hebt om deze High Potentials op te volgen, hebben wij daar ook een dienst voor.

Je ideale doelgroep is waarschijnlijk eindig en slechts een beperkt aantal daarvan is vandaag in de markt. Ga daar zuinig mee om. Begin met meten en ontdek hoeveel waardevolle leads je uit je webverkeer kunt verkrijgen. Kansen die je eigenlijk niet mag missen.

 

3 – Waarom zoveel focus op het verkrijgen van meer verkeer naar je website?

Op zich is het een terechte doelstelling voor B2B bedrijven om kwalitatief verkeer naar de website te krijgen. De ideale doelgroepen zijn echter niet altijd goed in grote aantallen te verkrijgen.
Met SalesFeed herken je niet alleen de juiste leads. Ook kun je het verkeer op je website beter overtuigen in de vorm van het personaliseren van je webpagina’s. Dit heb je snel onder de knie met de Liquid Content Editor van SalesFeed. First view personalisatie, om bijvoorbeeld kostbare SEA campagnes te versterken.

 

4 – Ook je klanten zijn interessant.

Een open deur, zou je zeggen. En toch beginnen veel bedrijven met SalesFeed om als eerste new business op te doen. Dit is echter moeilijker dan scoren bij je klanten.

Klanten laten regelmatig kansrijke commerciële signalen achter via het bezoeken van je website. Ze lezen over diensten of producten die ze nog niet afnemen. Hun overwegingen zijn vaak niet bekend bij de accountmanagers. Accountmanagers zijn dan ook geen gedachtenlezers.

Retentie, up-sellen, cross-sellen. Wat doen je klanten op je website? Op zich dus al een goede reden om eens een tijdje met SalesFeed het verkeer op je website inzichtelijk te maken.

 

– 5 – Inzicht en strategie

Leads zijn belangrijk, inzicht ook. Met SalesFeed doe je vaak verrassende inzichten op. Of kun je de antwoorden op belangrijke vragen gaan zoeken.

  • Zijn er bedrijven uit een onverwachte branche op je website?
  • Als iemand uit een doelgroep leest over dienst of product A. Wat lezen ze daarna?
  • Wat doen bedrijven uit een bepaalde doelgroep op je website?
  • Uit welke campagnes komen de beste leads?

Steeds meer bedrijven specialiseren. Met de data over bezoekers kun je belangrijke trends signaleren en belangrijke keuzes richting geven. De data kan ook ontsloten worden via Business Intelligence software.

De praktijk na de start
Je kunt 30 dagen gratis en zelfstandig testen. Je kunt ook een langere tijd onder begeleiding de diverse mogelijkheden onderzoeken. SalesFeed heeft ruime ervaring met bedrijven van klein tot groot en uit uiteenlopende branches. Laat je verrassen door je eigen website en vraag een gratis proefperiode aan.

Probeer nu 30 dagen gratis

Je kunt ook een gratis introductiebijeenkomst bijwonen. Over leadgeneratie of over allerlei marketing toepassingen. Je ziet dan wat je met SalesFeed kunt.
Bekijk de inhoud van de gratis webinars >


Contactpersoon

Wilfred Handgraaf

CCO
035-2031042