Samenwerken is maatwerk

Afhankelijk van het type en de omvang van de SalesFeed-eindgebruiker, ontstaat vaak de mogelijkheid om eenmalige en herhalende diensten te leveren.

Een eenmalige dienst kan zijn; een pilot-interface met een CRM realiseren, een permanente interface oplossing realiseren, het eenmalig inregelen van rapportages, het inregelen van Liquid Content of een koppeling maken rondom het versturen van nieuwsbrieven. En een herhalende dienst kan zijn; algemene begeleiding en consultancy rondom online marketing, en bij het opvolgen van leads.

Het gaat erom dat een SalesFeed-eindgebruiker op weg wordt geholpen en verder ondersteund wordt in het behalen van een hoger rendement uit marketing en sales. Zowel online als offline activiteiten worden versterkt met SalesFeed.

Mis geen omzet!

Met SalesFeed kan een B2B bedrijf eenvoudig en laagdrempelig testen welke voordelen op korte termijn bereikt kunnen worden. Vervolgens kan SalesFeed “stand alone” gebruikt blijven worden en naar genoegen ook geïntegreerd worden met CRM, Adwords, nieuwsbrieven, websitecontent en marketing automation software. Met SalesFeed hebben gebruikers de keuze om naar eigen wensen en in eigen tempo stappen te zetten.
Wat doet SalesFeed voor en met partners?

We geven verkoopondersteuning en ondersteunen u met uw klanten bij de implementatie van SalesFeed. Vragen over nieuwe features? Technische vragen? Ons team staat voor u klaar. In principe bent u het enige aanspreekpunt voor uw klant. U profiteert direct en indirect van SalesFeed bij uw klanten. U ontvangt provisie en maakt uw huidige relaties waardevoller.

Van gedachten wisselen over ons partnerprogramma?
Neem contact op met Frans Cox. Hij kan u informeren over de inhoud van het partnerprogramma.