Een nieuwe zakelijke relatie is niet eenvoudig binnen te halen. Het herkennen van een potentiële klant tot aan het gesprek aan tafel, is een langdurig traject dat veel tijd en geld kost. SalesFeed is laagdrempelige leadgeneratie software, waarmee je informatie krijgt over herkende bedrijven op je website.

 

Inzicht in je websitebezoekers

Geen zin of tijd om te wachten tot potentiële klanten je bedrijf benadert? SalesFeed heeft dé manier om van uw anonieme website bezoekers potentiële klanten te maken. SalesFeed herkent bedrijven op je website, en levert waardevolle informatie over de pagina’s die zij bezoeken op je website. Die informatie kun je uitstekend inzetten om je leadgeneratie strategie te optimaliseren.

 

Maak leadgeneratie makkelijker met SalesFeed

De toepassingen van SalesFeed zijn uitgebreid. Je krijgt informatie over welk bedrijf op je website heeft gekeken, op welke pagina(‘s) ze hebben gekeken, hoelang ze op je website zijn geweest en hoe vaak ze terugkomen op je website. Daarnaast krijgt u gegevens over de kredietwaardigheid van die organisatie, ook zie je in hoeverre werknemers van de bezoekende organisaties verbonden zijn met je eigen netwerk.

Dankzij diverse filters en signalen kun je als marketeer snel prospects signaleren en doorsturen naar de juiste accountmanager of binnendienst medewerker. Bovendien weten zij direct in welke producten of diensten zij interesse hebben. Maar ook voor relatiebeheer en opvolging van offertetrajecten is SalesFeed onmisbaar. Zo is het opvolgen van verkeer uit nieuwsbrieven een waardevolle strategie.

 

Meer weten over SalesFeed?

Nieuwsgierig geworden naar hoe SalesFeed uw leadgeneratie kan verbeteren?
Probeer het dan nu zelf!

Probeer nu 30 dagen gratis