Leer van je verkeer

Bedrijven weten doorgaans goed welk type organisaties tot de doelgroep behoren. Echter, er is lang niet altijd een concrete lijst van al deze organisaties. En dat zorgt voor onduidelijkheden. Je mist belangrijke inzichten. Als je bijvoorbeeld niet weet hoeveel bedrijven er zijn in je doelgroep, weet je ook niet hoe bijzonder het is wanneer er één op je website komt.

Bereiken je campagnes de juiste doelgroep? Zijn het je doelgroepen die bouncen of worden zij returning visitors? Is de aanwezigheid van doelgroepen naar rato van de bedrijvigheid van de provincies? Is er een verrassende groep bezoekers te zien? Op deze en nog meer vragen kan SalesFeed jou antwoord geven.

SalesFeed heeft van bijna alle actieve organisaties in Nederland de domeinnaam beschikbaar. Daarin zijn we met afstand marktleider. Onze database is zeer actueel en bestaat per organisatie uit circa veertig gegevens. Dit maakt het mogelijk om heel precies een doelgroep te selecteren.

 

Account Based Marketing: de schakel tussen marketing en sales

SalesFeed helpt je graag aan meer inzicht en kan je een bestand leveren met daarin precies jouw doelgroep. Wat kan je in de praktijk met dit doelgroep bestand?

  • Het is mogelijk bedrijven te selecteren in een straal rondom jouw kantoor.
  • Je kunt het bestand koppelen aan je CRM om deze op te schonen en te verrijken.
  • Het bestand is geschikt om te koppelen aan LinkedIn. Op deze manier bereik je de DMU van je hele doelgroep in LinkedIn. Lees verder
  • Heb je een SalesFeed licentie? Als je wilt, nemen we alleen bedrijven op in het campagne bestand die we kunnen herkennen via je SalesFeed licentie. Dit leidt ertoe dat je veel van de clicks kunt opvolgen en ook beter kunt zien of de campagne aanslaat.