24/7 Slimme ondersteuning: Maak kennis met onze AI-Vraagbaak

Je kunt veel met SalesFeed. Daarover kun je lezen in de handleiding. Service gericht als wij zijn, kun je ons ook telefonisch, via e-mail en via live chat bereiken. Om jullie nog beter van dienst te zijn, is daar een extra kanaal bij gekomen: de AI Vraagbaak, op de Support pagina.

Maak kennis met onze intelligente assistent

Direct antwoord krijgen op je vragen? Daarvoor kun je nu ook de nieuwe online vraagbaak gebruiken. Deze is gebaseerd op ChatGPT.

Het begon met een wens, een wens die iedere organisatie heeft

In de praktijk wil je als organisatie dat nieuwe collega’s de kennis van ervaren collega’s kunnen gebruiken bij het beantwoorden van vragen. Het wiel niet opnieuw uitvinden dus. Daarom zijn we binnen het SalesFeed team gaan experimenteren met een AI toepassing die gevoed is met de handleiding, brochures, content over geavanceerde mogelijkheden en meer.

Deze AI toepassing beviel zo goed, dat we besloten hebben om de vraagbaak rechtstreeks beschikbaar te stellen aan onze klanten.

Realtime ondersteuning, ongeacht het tijdstip

Dus, of het nu gaat om technische hulp, functionele uitleg of algemene vragen. Onze AI-Vraagbaak is in staat om snel en efficiënt antwoorden op jouw vragen te geven.

Neem gauw een kijkje

Je vindt de AI-Vraagbaak op onze Support pagina.