SalesFeed en VOIPZeker gaan samen voor een duurzame samenwerking

Bedrijven van de toekomst weten wat het adagium voor de toekomst is: een samenwerking tussen organisaties waarbij alles draait om onze klanten en waarin flexibiliteit, creativiteit en autonomie centraal staan. Samen bouwen wij aan een netwerk waarin wij “shared value” voorop stellen. Wij creëren meerwaarde voor jou in de breedste zin van het woord.

VOIPZeker is producent van een compleet nieuwe telefooncentrale software die functioneert in de Cloud. VOIPZeker gaat verder dan andere telecomleveranciers en ontwikkelen technische gemakken die anderen het nakijken geeft. Zoals de functie waarbij bedrijven direct kunnen zien welke organisatie er belt. De zogenaamde “Bedrijfsnaamherkenning”. In de display van jouw telefoon of desktop zie je direct de naam, locatie en aantal medewerkers van het bedrijf en meer. Het systeem wordt gevoed door de data die Salesfeed speciaal voor deze functie beschikbaar stelt.

De functie biedt werknemers de mogelijkheid om te zien welk bedrijf belt voordat zij de telefoon aannemen. Hiermee kunnen zij prioriteit geven aan de inspanningen op het gebied van klantenservice, op het moment dat gesprekken binnenkomen. Het helpt jou om bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten te herkennen.

Lees meer over deze partner

Lees meer over de oplossing