Meer rendement uit je Microsoft Dynamics 365 CRM door samenwerking tussen BusinessBase en SalesFeed

B2B bedrijven die Microsoft Dynamics 365 gebruiken, kunnen nu nog meer rendement halen uit hun CRM en hun online marketing. BusinessBase en SalesFeed Nederland zijn hiertoe een strategisch partnerschap aangegaan.

Slagvaardig leads verwerken

BusinessBase is een Prio Managed Gold Partner van Microsoft. Zij heeft ruime kennis en ervaring om Microsoft Dynamics 365 in te richten om leads uit een SalesFeed licentie te verwerken. Ook kunnen zij statuswijzigingen in het CRM omzetten in relevante signalen naar een SalesFeed licentie.

De meeste organisaties hebben hun Dynamics CRM ingericht met workflows die perfect passend zijn voor de eigen organisatie en commercie. De innovatieve software van SalesFeed en de integratie met Microsoft Dynamics 365 stellen ze in staat om de belangrijkste bezoekers uit het websiteverkeer geautomatiseerd in te voeren in de dagelijkse workflows. Door de samenwerking tussen SalesFeed en BusinessBase kan een Dynamics gebruiker slagvaardig en gefaseerd SalesFeed leads verwerken in haar CRM.

Marketing Intelligence

De samenwerking is er ook op gericht om de data die met de SalesFeed licentie wordt gegenereerd, te ontsluiten voor Marketing Intelligence. Bijvoorbeeld via Microsoft’s Power BI.

Aan het woord

Emo Prins, CEO van BusinessBase: “SalesFeed’s data vormt een mooie brug tussen marketing en sales. Menig CRM bevat bedrijven die handmatig worden ingevoerd of die via formulieren worden aangemaakt door de websitebezoekers. In het websiteverkeer is echter een veelvoud aanwezig aan commerciële kansen bij prospects en bestaande relaties. Deze kansen ontsluiten wij in Dynamics”.

Wilfred Handgraaf, directeur bij SalesFeed: “Het partnership met BusinessBase stelt bedrijven in staat om hun integratie tussen Dynamics en SalesFeed goed in te richten, wat gewoon veel ervaring vraagt als er sprake is van meerdere workflows. BusinessBase heeft die ervaring”.

Meer informatie over BusinessBase vind je hier.