Meer inzicht, leads en online resultaat; Company.info en SalesFeed bundelen de krachten

B2B gerichte bedrijven kunnen nu nog meer rendement halen uit hun online marketing. De innovatieve software van SalesFeed en de rijke bedrijfsinformatie van Company.info stellen ze in staat om website bezoekers te identificeren, profileren en gepersonaliseerd te targeten.

Vincent de Pooter, CMO van Company.info: “Online marketeers achterhalen exact welke bedrijven welk gedrag vertonen op de website. Hiermee kunnen ze hun website continue verbeteren en genereren ze meer leads. Met het uitgebreide profiel van bezoekers kunnen ze gerichter communiceren en conversies verhogen”.

Wilfred Handgraaf, CCO van SalesFeed: “Ons partnership is gericht op grotere MKB-ers en grootzakelijke bedrijven. Met een geïntegreerde oplossing voor doelgroepbenadering en leadgeneratie halen ze meer rendement uit hun marketingbudget”.

Welke bedrijven kijken naar welke productpagina’s en wie leest welke content? In welke branches zijn deze bedrijven actief? Hoe groot zijn ze? Groeien ze? Zijn ze innovatief of juist traditioneel? En hoe gaat het financieel met ze? Antwoorden op deze vragen en meer zijn snel en eenvoudig beschikbaar, dit volledig conform de geldende wet -en regelgeving.

Meer informatie over onze samenwerking met Company.info vind je hier.