Een nieuwe actie in SalesFeed: Show notification

De voordelen van een pop-up, zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring. Met deze gedachte kwamen we uit op de notification banner. Een extra balk met tekst en eventueel een link die de aandacht van de bezoeker vraagt, zonder dat het opdringerig overkomt. Alle gebruikers van SalesFeed hebben sinds deze week de mogelijkheid om een notification banner op hun website te tonen.

 

De donkerblauwe balk is de notification banner

Klik om te vergroten

 

Hierboven een voorbeeld: Deze notification banner kan worden getoond aan bezoekers die geland zijn op de vacature pagina.

Het past binnen het design van jouw website

De notification banner kan op elke gewenste pagina van je website getoond worden.

Wat je verder aan de banner kunt aanpassen zijn:

  • De tekst
  • De positie
  • De kleuren
  • Wel of niet closeable

Iets geavanceerder, maar zeker niet moeilijk. Het is mogelijk om de notification banner zo in te richten dat het, nadat het door de bezoeker gesloten is, bij een volgend bezoek niet meer getoond wordt.

Geactiveerd door gedrag of kenmerken van de bezoeker

De notification banner is als een ‘Actie’ in de Trigger Module toegevoegd met de naam: “Show Notification”. De Actie moet, zoals alle acties, gekoppeld worden aan een trigger. Met de trigger stel je in aan welke bezoeker de banner getoond moet worden. Afhankelijk van hoe je de trigger inricht wordt de actie geactiveerd. Een aantal praktische voorbeelden: Wijs bezoekers op een evenement, wat binnenkort gepland staat. Toon aanbiedingen. Heb je een vacature? Spreek mogelijke nieuwe collega’s persoonlijker aan.

Probeer het zelf!

We hebben een uitgebreide handleiding geschreven, inclusief concrete voorbeelden. Je wordt stap voor stap begeleid bij het inrichten van de notification banner.

Neem een kijkje en ga aan de slag met je eerste notification banner.

Naar de handleiding