Leadopvolging in de praktijk

Het opvolgen van (SalesFeed) leads is leuk, spannend, het geeft voldoening, het motiveert en levert resultaat op. Toch is leadopvolging nog veel te vaak een sluitpost binnen organisaties. Er wordt te weinig tijd besteed aan het structureel opvolgen van leads en hierdoor worden waardevolle kansen gemist.

Belsessies

Om rendement uit en grip op leadopvolging te krijgen faciliteert SalesFeed in samenwerking met SalesBasics periodieke belsessies. Tijdens de belsessie is er een ervaren belcoach aanwezig die de deelnemers begeleid om het maximale resultaat te behalen. De gesprekken worden gevoerd via de SalesBasics telefooncentrale zodat het mogelijk is om mee te luisteren en terug te luisteren.

Rapportage

Commercieel management ontvangt na de belsessies een rapportage van het aantal calls, de resultaten en de tijd die er is gebeld. Ook is het mogelijk om de gesprekken terug te luisteren.

Virtuele belsessies

Een maandelijkse of tweemaandelijkse belsessie is mogelijk niet voldoende om de beschikbare leads op te volgen of om de agenda te vullen met waardevolle afspraken. Dan is het mogelijk om de fysieke belsessies in Utrecht uit te breiden met belsessies op afstand.

Net als bij de fysieke belsessies met:

  • Vaste belsessie tijden
  • Gezamenlijke aftrap
  • Bellen via de SalesBasics telefooncentrale
  • Coaching on the job
  • Rapportage naar het commercieel management.

Planning & locatie

De belsessies zijn op vaste dagdelen per maand op een vaste locatie in De Meern (Utrecht). De belsessie ruimte in Utrecht biedt ruimte aan (maximaal) acht deelnemers. Een belsessie duurt 3,5 uur waarin 20 tot 30 leads worden nagebeld.

De agenda:

  • Gezamenlijke aftrap; doelstellingen, aandachtspunten
  • Leads opvolgen, afspraken maken; coaching on the job
  • Afronding; resultaten, aandachtspunten

€ 250,=  exclusief BTW.

Wilt u meer weten over de inhoud, tarieven en tijden van de belsessies, of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op met Carlo Wijnands.


Meer informatie

Carlo Wijnands

Accountmanager
06 - 50 20 40 10