Scheer Nederland B.V.

Processen als vertrekpunt

Scheer Nederland is een unieke SAP specialist door onze Business Proces Management achtergrond. Onze focus is gericht op de ondersteuning van bedrijfsprocessen door de applicatie en niet alleen op het implementeren van de applicatie. Bedrijfsprocessen zijn de ruggengraat van een bedrijf en zijn van cruciaal belang in het creëren van de toegevoegde waarde.

Langdurige samenwerking

Kenmerkend voor onze organisatie is de langdurige relatie die we hebben met onze opdrachtgevers. We worden vaak gevraagd voor strategisch advies en aanvullende ondersteuning voor nieuwe initiatieven.

Sterk team

Onze consultants hebben verschillende achtergronden en allen een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Opgeteld is er zo’n 450 jaar bedrijfservaring aanwezig binnen ruim 100 SAP projecten.

Visie: Innovatie + Cloud = Succes

Scheer Nederland is gespecialiseerd in het inzetten van SAP Cloud oplossingen. SAP Cloud oplossingen zorgen voor een perfecte basis voor het doorvoeren van de benodigde ERP-innovaties om in deze digitale economie succesvol te blijven. Met de komst van deze SaaS-oplossing, kan alle aandacht gaan naar innovaties en functionaliteiten in plaats van IT/applicatie gerichte projecten.

Onze aanpak gericht op borgen van kennis

Onze samenwerking is naast transparantie, volledig gericht op het overbrengen en borgen van kennis binnen de organisaties. Vanuit Scheer wordt continue gewerkt aan “accelarators” om het proces van kennisborging snel en vooraf effectief te laten plaatsvinden.

Ons SAP project is snel, voorspelbaar, transparant, betrouwbaar en duurzaam.