SalesBasics

SalesBasics verzorgt salestraining en coaching met een specialisatie in leadopvolging en een focus op new business.

SalesBasics geeft leadopvolgers handvatten om een goede start te maken. Een training helpt verkopers betere gesprekken te voeren die naar het doel leiden. Ook worden er andere middelen besproken die helpen het doel vaker te bereiken.

Leadopvolging is tegenwoordig niet meer alleen ambachtelijk buffelen. Het gaat daarnaast ook om de inzet van beschikbare bronnen en tooling.

Een eenmalige training is geen wondermiddel. Om verkoopsucces te krijgen, vast te houden en verder te ontwikkelen is meestal meer aandacht nodig. SalesBasics faciliteert daarom periodieke belsessies waar leadopvolgers met focus en ‘coaching on the job’ aan de slag gaan.

Sinds 2015 werkt SalesBasics samen met SalesFeed. Leadopvolgers kunnen zich met de inzichten uit SalesFeed op gekwalificeerde prospects richten. Bestaande klanten worden weleens vergeten, SalesFeed levert de online input voor een proactieve en servicegerichte klantbenadering. De inzet van SalesFeed leidt al snel tot een aanzienlijke groei in conversie bij prospects en omzetgroei of behoud bij bestaande klanten.

SalesBasics weet wat er moet gebeuren om tot meer omzet of nieuwe klanten te komen