Kliksucces

Websites hebben ervoor gezorgd dat aanbieders en afnemers elkaar veel sneller en makkelijker kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat websites niet alleen beter naar voren komen. Het gaat met name om relevante zoektermen die men gebruikt, waarop de kans op een contact of conversie groter is. Het gaat niet om de aantallen bezoekers. Het gaat om de potentiële afnemers. Op die zoekwoorden wil je zo hoog mogelijk scoren.

Salesfeed is een ideaal verlengstuk hiervan. Hiermee komen onze klanten niet alleen in contact met de bezoekers die zelf contact opnemen. Onze klanten kunnen veel gerichter en succesvoller hun sales en marketing uitvoeren.

Bedrijven schakelen ons in voor online marketing, maar in de meeste gevallen gaan we verder dan alleen de website beter vindbaar maken.

Wij zijn de brug tussen de offline en online wereld. Het is een verlengstuk van elkaar, waarin wij snel inzien welke stappen nodig zijn om dit goed op elkaar af te stemmen en ervoor zorgen dat de websites niet alleen als visitekaartje dienen.

Wij werken pro-actief. Zowel in het aanpakken van de online campagnes als het contact met de klant.