Dutch Grit

Wij geloven in de schoonheid van perfecte code. Webdevelopment is een ambacht en met de precisie van een ambachtsman creëren wij met onze code het fundament voor jouw bedrijven om op te groeien. Onze missie is ‘better performance, built on code’. Dat betekent dat we met een secuur ontwikkelproces een cloud oplossing bouwen naar hoge kwaliteitsstandaard, die gemaakt is voor maximale performance, schaalbaarheid en veiligheid.

Dutch Grit is een .NET developmentbureau met een volledige focus op techniek. Door deze hyperfocus werken we met de laatste technieken en voor klanten die het maximale van ons vragen. Waar wij ons volledig richten op techniek werken we samen met expertisepartners voor design, UX en online marketing. Stuk voor stuk partners die in hun werkveld excelleren en daarin de beste zijn. Vakmensen met het hart op de juiste plek. Liefde voor het vak, passie voor de klant, daar krijgen we energie van.

Als projectbureau bouwen we cloud native diensten voor klanten. Als ondernemers hosten we zelf een aantal SAAS diensten waaronder Picario en Movin. Als developers ondersteunen we andere ontwikkelteams met code reviews, SQL performanceoptimalisatie en Azure Cloud Native architectuur.

Onze missie: Better performance built on code.