De Indruk

Zoek je een allround communicatie- en marketingbureau om jouw merk te laten groeien? Dan vind je bij De Indruk de specialisten die je kunnen helpen. De Indruk is een bureau met expertise en ervaring dat mooie dingen maakt en jou helpt om je diensten of producten te verkopen.

Wij zitten boordevol energie, zijn nieuwsgierig en gedreven. Wij leren jouw business kennen van binnenuit. Zodat we hier met strategie & advies, design, development en online marketing naadloos op aan kunnen sluiten.

Maar wat ons echt anders maakt dan andere bureau’s is dat wij met jou samenwerken. Echt samen. Voor nu en voor de lange termijn. We gaan dus niet voor gemakkelijke winst, maar voor blijvende groei en een gezonde uitstraling. Een samenwerking waar we beiden beter van worden dus.

Slechts één website voor zoveel verschillende potentiële klanten?

Heb jij één website voor verschillende doelgroepen? Dan helpen wij je om het maximale uit de SalesFeed-module Liquid Content te halen. Elke pagina van jouw website kan je zo aan laten sluiten bij de doelgroep die jij voor ogen hebt, of het nou gaat om de argumenten die er gebruikt worden, de call-to-actions of de totale sfeer en uitstraling.

Met onze marketingervaring, de technische mogelijkheden van SalesFeed en jouw kennis van de markt helpen wij je om (veel) meer sales te halen uit je websitebezoekers. Verdubbel je conversieratio!

Arbeidsmarktwerving

Heb je dringend nieuwe medewerkers nodig? Voor een fractie van de prijs van een recruitmentbureau kunnen De Indruk & SalesFeed je helpen om geschikte kandidaten te vinden voor openstaande vacatures. Dit doen we door online te adverteren op de meest geschikte kandidaten (hypertargetting op social media) en door het tonen van de vacaturepagina die het beste bij de potentiële kandidaat past.

Wij maken het jou gemakkelijk. Wij zorgen voor mooie aansprekende advertenties, goede vacatureteksten en bijbehorende beelden en de beste vacaturepagina die je je maar wensen kan, in meerdere liquidvariaties. Klaar voor arbeidsmarktwerving 2.0?

Ik wil meer weten

We gaan niet alleen voor de eerste indruk, maar juist voor een blijvende indruk en een sterke relatie op de lange termijn.