Breuker TeleMarketing & Meer

In de afgelopen 30 jaar zijn we gegroeid tot een volwaardig partner voor onze opdrachtgevers op het gebied van outbound telemarketing. We zijn actief voor business to business bedrijven met een breed scala aan activiteiten, waardoor we een brede ervaring hebben opgebouwd. Jaarlijks bedienen we gemiddeld 80 verschillende opdrachtgevers, waardoor er vrijwel geen markt onbekend voor ons is. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in de gelegenheid om voor onze opdrachtgevers snel en effectief elke opdracht uit te voeren.

Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers, gaan we langdurige en effectieve samenwerking aan. We vinden dat zowel onze opdrachtgevers, naar zijn klanten, als wij naar onze klanten, van toegevoegde waarde moeten zijn. Dit is wat ons drijft vanuit onze passie voor het vak. We zijn onafhankelijk en sterk in de juiste dingen doen, samen met u, in één keer goed. Onze kwaliteit heeft ons gebracht waar we nu staan: een betrouwbare partner waarmee u een rendement kunt realiseren.

In 2015 hebben we 116 B2B campagnes uitgevoerd waarbij de opdracht was het maken van afspraken bij de suspects van onze opdrachtgevers. Hierbij hebben we 21.302 bedrijven effectief gesproken met als resultaat 2.625 afspraken = 12,3%. Wanneer start uw campagne?

Voor diverse klanten hebben wij Salesfeed geïnstalleerd. Onze ervaring is dat het afspraken percentage in alle gevallen hoger ligt dan bij cold calling.

Al 30 jaar spraakmakende connecties met vruchtbare resultaten.