Leadgeneratie anno 2019

Leadgeneratie: Herken ook de leads op je website die geen contact opnemen (maar wel commerciële signalen afgeven)

  • Inzicht: Zie welke organisaties je website bezoeken (en wat ze bekijken)

  • Actie: Optimaliseer je leadgeneratie met actionable data

  • Test: Probeer zonder risico! Test SalesFeed 30 dagen helemaal gratis en vrijblijvend

Probeer ons 30 dagen. Het kost 5 minuten om te starten

Nu gratis proberen

Leadgeneratie: Van software naar actionable data

Leadgeneratie begint bij herkenning. Welke organisaties bezoeken je website? Welke commerciële signalen worden afgegeven? En hoe kun je online leadgeneratie activiteiten daar beter op aan laten sluiten? SalesFeed helpt je van bezoekersherkenning naar betekenisvolle data.

Ontdek SalesFeed. Krijg inzicht in de commerciële signalen van je bezoekers.

Van lijst naar relevante data

De leadgeneratie software van SalesFeed gaat data genereren. Maar hoe maak je deze data relevant? In tegenstelling tot veel alternatieven op de markt, kan SalesFeed je data grotendeels geautomatiseerd filteren op relevantie.

Maak bijvoorbeeld onderscheid in doelgroepen, marketingcampagnes die aan het bezoek voorafgaan en gedrag op de website. Zo voorkom je dat jouw kostbare tijd wordt besteed aan het opvolgen van de verkeerde leads.

Leadgeneratie software inrichten? 10 minuten werk!

Het inrichten van onze Leadgeneratie software kost een paar minuten tijd van jou of je webmaster. Na inrichting is onze leadgeneratie software direct actief. Het herkennen van organisaties die jouw website bezoeken gaat vervolgens realtime.

Wij kunnen je helpen

We leveren niet alleen leadgeneratie software, maar kunnen je ook op verschillende manieren helpen. We hebben de nodige handleidingen en filmpjes om je snel op weg te helpen.

Ga je liever voor een vliegende start? Dan staan onze ervaren consultants voor je klaar. Die begeleiden je van installatie tot leadopvolging. Zo krijgt leadgeneratie software ook echt waarde!