Marketing automation & SalesFeed Workshops

SalesFeed Workshops

SalesFeed is snel en eenvoudig in gebruik te nemen. De modules bieden diverse standaard instellingen en ook optionele aanvullende mogelijkheden. Met deze mogelijkheden kunt ook via een workshop kennis maken. U hoeft geen programmeur te zijn om veel van de extra mogelijkheden te testen of in gebruik te nemen. Indien u wenst, kunt u SalesFeed en haar partners vragen om functionaliteiten in te voeren en u hierin te adviseren.

Workshop ''Hoe volg ik online leads op?''

Vraagt u zich af hoe u handig bij de juiste persoon terechtkomt? Kan social selling via LinkedIn helpen om warmer te gaan bellen? Hoe voer je een succesvol telefoongesprek?
Lees meer

Workshop "Triggers en rapportages"

Hoe filter ik geautomatiseerd de beste leads die prospects en klanten achterlaten op mijn website? Hoe kan ik maatwerk rapportages instellen? Waarin verschilt Liquid Content van een pop-up formulier?
Lees meer

Workshop "Liquid content"

Liquid Content heeft als doel om uw zakelijke bezoekers, zowel prospects als klanten, beter te overtuigen. Hoe: uw website wordt gepersonifieerd voor uw doelgroepen. Door de workshop kunt u snel en eenvoudig starten met deze geavanceerde mogelijkheid.
Lees meer

Adviesbijeenkomst "Businesscases en integratie"

Veel nieuwe relaties zeggen “ik wist niet dat dat allemaal kon”. Welke mogelijkheden zijn voor mijn organisatie interessant? Kan ik eenvoudig integreren met campagnes en interfacen met mijn softwarelandschap?
Lees meer