Wanneer je op de bezoekersoverzichtpagina bent, kun je eenvoudig een filter maken. Zodat alleen bedrijven overblijven met bepaalde kenmerken of gedrag.

Je kunt vervolgens:

  • een on screen rapport maken, door een bookmark te maken. Via de bookmark krijg je dus te zien welke bedrijven voldoen het filter.
  • de betreffende bedrijven in een spreadsheetbestand opnemen, door te Exporteren
  • als je wilt filteren op gedrag of gelezen content, moet je eerst aan de slag met Triggers en Tags. Maak een trigger die gericht is op gedrag of het lezen van content. Koppel aan de trigger een tag. Je kunt zelf onbeperkt tags maken. In het bedrijvenfilter kun je vervolgens je tags selecteren.

 

Aan de slag, maak een filter

Klik op het Filter icoon.

 

Er opent een box met meerdere elementen.

Je kunt per element kiezen waar je op wil filteren. Gebruik er één of meer en sla op. Dit resulteert in een on screen rapport van de bedrijven die voldoen aan de ingestelde filters.

Je kunt deze lijst exporteren. Dit kan overigens ook geautomatiseerd via een interface.

Voor je gemak, voor een veelgebruikt rapport via een bookmark
Indien je bijvoorbeeld regelmatig naar een rapport kijkt over prospects (via de filterinstellingen) en ook naar een rapport over klanten (via andere filterinstellingen), kun je deze rapporten oproepen zonder telkens het filtermenu te gebruiken.
Hoe? Door in je browser eenmalig een bookmark te maken van de lijst (ctrl+D) die getoond wordt na uitvoering van een bepaald filter. Door de bookmark op een later moment op te vragen, voert SalesFeed dat rapport opnieuw uit.

 

Wil je op weg worden geholpen? Begeleiding is mogelijk

Er is een Triggers webinar waarmee je de mogelijkheden van de triggers, tags en rapportages verkent. Desgewenst kunnen workshops ook inhouse worden gegeven.

Mocht je interesse hebben in maatwerk begeleiding of consultancy, neem contact op en leg je wensen en vragen voor via info@salesfeed.com.