Bijna nooit wordt een koopbesluit genomen door één bezoek aan je website. Een customer journey bestaat uit:

 • meerdere website bezoeken…
  Remarketing via Google en LinkedIn is daarom een populaire campagne. Iemand die zich oriënteert, komt eerder terug op jouw website. Ook je naamsbekendheid is er mee gebaat. Kortom, remarketing verhoogt het rendement uit je webverkeer.
 • …van verschillende personen.
  Via Google en LinkedIn remarketing bereik je normaal alleen de persoon die op jouw website kwam. Terwijl bij het koopproces meerdere personen betrokken zijn. Je wilt dus het liefst bij de hele DMU de interesse versterken en onder de aandacht komen.

Met SalesFeed bereik je meer personen

Het is mogelijk om de hele DMU te bereiken, via LinkedIn, wanneer iemand van een bedrijf op je website is geweest. Je kunt aan hen zelfs meerdere advertentie types tonen. Om dit te realiseren combineer je:

 • de mogelijkheid van LinkedIn om account based te adverteren.
 • een uniek bestand van SalesFeed

Buzz bij de DMU!

Het mooie is dat je kunt regelen dat deze campagne alleen is gericht op bedrijven die tot jouw doelgroep behoren. Desgewenst op basis van engagement, bijvoorbeeld alleen wanneer de bezoeker niet is gebounced. Zodoende, geen verspilling van impressies en budget.

Omdat iemand op je website is geweest, kun je wellicht ook de tekst van de advertentie beter laten aansluiten bij de customer journey.

Hoe het werkt

In je Professional SalesFeed-licentie kun je bedrijven exporteren die op je website zijn geweest en die behoren tot je doelgroep. Deze lijst kun je uploaden in LinkedIn om vervolgens gebruik te maken van de advertentiemogelijkheden van LinkedIn.

Je kunt sowieso via Linkedin op deze manier gericht adverteren op de DMU van je doelgroep.

Adverteren in LinkedIn

Een advertentie op de pagina met de link naar “wie heeft mijn profiel bekeken” is een hele goede plek om te adverteren. Het is een pagina die in LinkedIn veel wordt bezocht.

 • Op deze pagina, boven the fold, kun je rechts in het scherm een advertentieblokje vullen met je logo en bedrijfsnaam (en een link naar je website). Prima voor je naamsbekendheid.
 • In de timeline zelf (ook wel ‘the feed’ genoemd), kun je een uitgebreidere advertentie tonen. Deze is meer geschikt om traffic te genereren naar je website.
 • Beide tegelijk? Ja, dat kan!

Kun je dit automatiseren?

Wanneer je van de inspanning af wilt om periodiek zelf een exportbestand voor LinkedIn te maken, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

Waarschijnlijk kun je zelf al prima aan de slag via de exporteer functie in de bedrijfsoverzichtpagina in je SalesFeed licentie. Gebruik alleen de domeinnaam van de herkende bedrijven om te uploaden in LinkedIn.

Heb je vragen? Neem gratis en vrijblijvend deel aan één van onze introductiebijeenkomsten. We kunnen dan dieper met jou ingaan op de mogelijkheden.

 • Tijdens het live webinar leadgeneration laten we zien hoe je interessant verkeer of verkeer uit campagnes kunt filteren. Om deze vervolgens te kunnen rapporteren en hoe je ze kunt exporteren voor LinkedIn.
 • Tijdens het gratis webinar Account Based Marketing hoor je welke toepassingen er nog meer zijn rondom account based marketing.

Wil je liever eerst met ons van gedachten wisselen? Mail naar info@salesfeed.com en wij zorgen dat je met de juiste persoon in contact komt.