In iedere licentie is een demo trigger aangemaakt om het vacature verkeer te markeren. Zie ook de handleiding over De Demo Tags en Demo Triggers.

Een website wordt door diverse organisaties bezocht. De bezoekers hebben niet altijd een koop- of informatiebehoefte. Bijvoorbeeld wanneer er een vacature op de website staat.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen immers vanaf de werkplek bij hun huidige werkgever een vacaturepagina bezoeken. Met SalesFeed kunnen dergelijke bezoeken eenvoudig uit rapportages worden gefilterd.

Hiermee wordt invulling gegeven aan een belangrijk doel van de SalesFeed software; tijd besparen rondom opvolging van leads.

Je kunt zelf triggers maken die het beeld van de interesse in uw producten en diensten zuiver houden. Bekijk onderstaande video voor een voorbeeld. Indien je toch behoefte heeft aan gerichte ondersteuning staan de consultants van SalesFeed of een van onze partners voor je klaar.

 

 

Wil je op weg worden geholpen? Begeleiding is mogelijk

Er is een workshop waarmee je de mogelijkheden van de triggers, tags en rapportages verkent. Desgewenst kunnen workshops ook inhouse worden gegeven.

Mocht je interesse hebben in maatwerkbegeleiding of consultancy, neem contact op en leg je wensen en vragen voor via 035 203 1042.