Met SalesFeed kun je op meerdere manieren het kaf van het koren scheiden, als het gaat om het filteren van “de juiste leads”. Of ze nu zeldzaam zijn, of juist zo veelvuldig dat je extra kritisch op je tijd wilt letten.

Je kunt hieraan op verschillende manieren invulling geven met je licentie.

In het onderstaande wordt ingegaan op het filteren van het verkeer, niet op hoe je leads in je organisatie kunt verspreiden. Ook dat kan geautomatiseerd op verschillende manieren.

Met naam en toenaam, een bedrijvenlijst importeren
Sommige bedrijven hebben een concrete lijst van hun kern-doelgroepen. Een dergelijke lijst kan eenvoudig worden geïmporteerd, zolang de lijst het Kamer van Koophandelnummer als veld heeft.

Hoe kan SalesFeed je hiermee verder helpen:

  • begeleiding met of uitvoeren van het importeren, via secure omgeving
  • de bedrijvenlijst verrijken met het KvK nummer
  • een lijst leveren van alle bedrijven in Nederland die voldoen aan een uitgebreide combinatie van kenmerken

Wanneer de lijst is geïmporteerd, kan een notificatie worden ingeregeld of een periodiek rapport worden ingeregeld. Zodra zo’n belangrijke prospect vervolgens op je website komt, ontgaat je dat niet meer.

Bedrijfskenmerken; maak een relevante lijst via een filter
Op de bedrijfsoverzichtpagina staat links boven een filter knop. Je kunt daarmee diverse kenmerken selecteren. Deze kenmerken kun je opslaan, zodat je feitelijk een maatwerk rapport hebt gemaakt. Dit rapport kun je steeds oproepen met een bookmark in je browser. Je kunt het ook exporteren in de vorm van een Excel-bestand.

Bedrijfskenmerken; maak een relevante lijst via triggers & tags
Wil je meer dan alleen een rapport maken?
Of heb je extra kenmerken nodig ten opzichte van de mogelijkheden van het bedrijvenfilter?
Dan is het handig om de bedrijven die voldoen aan je criteria, geautomatiseerd te voorzien van een tag (een label). Je kunt onbeperkt tags aanmaken. Met een trigger activeer je geautomatiseerd een tag naar keuze.

Vacature-verkeer uitsluiten
Je kunt tijd besparen door verkeer uit te sluiten van je leadlijst, wanneer dat verkeer is geland op een vacature pagina. De kans is zeer groot dat dit iemand is die tijdens kantooruren naar een andere baan zoekt. Lees hier het recept voor het uitsluiten van vacature verkeer. Je activeert dan een tag en ieder bedrijf dat die tag heeft, kun je geautomatiseerd negeren.

Engagement
Krijg je veel doelgroepen op je website en heb je niet de tijd om ze allemaal op te volgen?
SalesFeed zou kunnen helpen met de Contactpersoon Service. Door jou gekozen bedrijven worden gebeld, om de contactpersoon te achterhalen en desgewenst om de mate van interesse van de lead te controleren.

Je kunt de lijst ook zelf geautomatiseerd korter maken, door bijvoorbeeld:

  • te filteren op bedrijven die bepaalde content hebben gelezen of een bepaalde hoeveelheid tijd en pagina’s op de website zijn geweest (filteren op engagement door expressies in een trigger op te nemen)
  • te concentreren op bedrijven die uit een bepaalde Adwords campagne op de website terecht komen (recept Adwords)
  • te concentreren op bedrijven die op een Telemarketing lijst staan en die op de website terecht komen (recept Telemarketing)

 

Wil je op weg worden geholpen? Begeleiding is mogelijk

Er is een workshop waarmee je de mogelijkheden van de triggers, tags en rapportages verkent. Desgewenst kunnen workshops ook inhouse worden gegeven.

Ook is er een andere begeleiding mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van:

Mocht je interesse hebben in maatwerk begeleiding of consultancy, neem contact op en leg je wensen en vragen voor via 035 203 1042.