Wanneer je op de bezoekersoverzichtpagina bent, kun je eenvoudig een filter maken. Zodat alleen bezoekende bedrijven overblijven die u wilt bekijken of wilt opvolgen.

Klik op het Filter icoon.

 

Er opent een box met meerdere elementen.

Je kunt per element kiezen waar je op wil filteren. Gebruik er één of meer en sla op. Dit resulteert in een on screen rapport van de bedrijven die voldoen aan de ingestelde filters.

Je kunt deze lijst exporteren. Dit kan overigens ook geautomatiseerd via een interface.

Voor je gemak, voor een veelgebruikt rapport
Indien u bijvoorbeeld regelmatig naar een rapport kijkt over prospects (via een aantal filterinstellingen), en ook naar een rapport over klanten (via andere filterinstellingen), kunt deze rapporten oproepen zonder telkens het filtermenu te gebruiken.
Hoe? Door in je browser eenmalig een bookmark te maken van de lijst (ctrl+D) die getoond wordt na uitvoering van een bepaald filter. Door de bookmark op een later moment op te vragen, voert SalesFeed dat rapport opnieuw uit.

 

Wil je op weg worden geholpen? Begeleiding is mogelijk

Er is een workshop waarmee je de mogelijkheden van de triggers, tags en rapportages verkent. Desgewenst kunnen workshops ook inhouse worden gegeven.

Je kunt ook aan de slag met de workshop “Conversie optimalisatie“, waarmee je de mogelijkheden voor het real time aanpassen van je website ontdekt.

Mocht je interesse hebben in maatwerkbegeleiding of consultancy, neem contact op en leg je wensen en vragen voor via 035 203 1042.