Wil jij een evenement gemakkelijk onder de aandacht brengen bij je prospects of juist je klanten? Dit kan met behulp van SalesFeed. Er zijn meerdere manieren om je event op te laten vallen.

Oei! Je dure events worden niet opgemerkt

Veel bedrijven hebben events die voor hun klanten of websitebezoekers interessant kunnen zijn. Hierbij kun je denken aan een training, een informatiebijeenkomst of een andere gebeurtenis. Helaas worden deze events lang niet altijd opgemerkt. Een bezoeker of klant gaat namelijk meestal niet bewust op zoek naar de events. Zonde, want vaak wordt er veel geld in zo’n event gestopt. Met hulp van SalesFeed kun je een evenement gemakkelijk onder de aandacht brengen.

Maak je website relevanter

Niet alle events zijn relevant voor iedere bezoeker of vinden binnenkort plaats. Dankzij SalesFeed kun je content relevanter maken door deze op het juiste moment aan de bezoeker te tonen.

Laat op de homepage het event zien

Je kunt het event op de homepage op verschillende manieren laten zien:

  • Via een pop-up;
  • In het design door middel van liquid content. Je varieert dan een bestaand onderdeel van een webpagina;
  • Een onderdeel invoegen in het design. Dit is minder opvallend (“intrusive”) dan een pop-up.

Target specifieke groepen

Is je event vooral geschikt voor bepaalde groepen? Bijvoorbeeld bedrijven uit een bepaalde branche, of nieuwe klanten? Dan is het mogelijk om een target aan te maken en het event alleen aan de bewuste doelgroep te tonen. Enkele mogelijkheden waar je op kunt selecteren:

  • Wel of geen klant;
  • Specifieke branche;
  • Getoonde interesse;
  • Provincie of stad.

Hoe doe je dit?

Maak een trigger aan. Weet je niet hoe je dit moet doen? Bekijk dan onze handleiding. Vervolgens kun je via ‘action’ een pop-up tonen. Je kunt verwijzen naar het event in je pop-up, of meteen een inschrijfformulier tonen. In plaats van een pop-up kun je ook kiezen voor liquid content.

Hoe maak ik een pop-up?

Je kunt een pop-up op verschillende manieren maken.

  • Met een tool als bijvoorbeeld WordPress, Bannersnack of Jotform. Je plakt dan een url in de Pop-up action;
  • In de Contentbuilder van SalesFeed staat een kleine bibliotheek met pop-ups. Deze kun je aanpassen;
  • Met de Contentbuilder van SalesFeed kun je ook een pop-up geheel opbouwen.

Voorkom irritaties bij de lezer

Een event kan ook worden gepromoot met een standaard pop-up, maar dit kan al snel irritatie opwekken. Wanneer je een event op het juiste moment toont, zorgt het vooral voor meer engagement.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? We laten deze case ook zien tijdens ons gratis webinar over personalisatie. Je kunt ook altijd contact opnemen voor vragen.