Je klanten bezoeken vaak je website. Ze gaan bijvoorbeeld via de homepagina naar de contactpagina of ze loggen in.

Maak je homepage relevant voor je klant

Je kunt op deze momenten real time aangepaste content tonen. Het inregelen hiervan is een eenmalig projectje. Vervolgens zien je klanten steeds een homepage die relevanter is. Desgewenst kun je door een SalesFeed specialist een werkend voorbeeld laten maken dat je vervolgens zelf kunt gaan copy-pasten.

Heb je iets te upsellen?

Wellicht heb je een extra dienst/product, een nieuwe dienst, een training of evenement dat interessant is voor al je klanten of bepaalde typen klanten (Account Based marketing)

Je kunt met je SalesFeed licentie vanuit twee invalshoeken je homepagina (en contactpagina) aanpassen. Hiervoor gebruik je de Liquid Content module.

Toon je klanten:

  • upselling content en/of
  • een onderwerp waarover ze zelf “organisch” hebben gelezen en wat jij interessant genoeg vindt om te herhalen (remarketing op eigen website)

Je kunt prima beide aanpakken tegelijkertijd uitvoeren.

Je kunt ook overwegen om je klant aangepaste navigatie te tonen.

De praktische stappen om met SalesFeed je website aan te passen voor je klanten.

  • Het is altijd nuttig om het gratis webinar te bezoeken over website-verbetering. Je ziet dan onder andere in vogelvlucht de schermen die een rol spelen bij het real time aanpassen van je website. Schrijf je nu in!
  • Er is ook een Triggers webinar. Je krijgt onder andere tips voor het instellen het importeren van een bestand met je doelgroep, het maken van triggers en het maken van een Liquid Content variatie van je homepage. Je kunt zelf veel in je licentie inregelen. Deze training bespaart je daar waarschijnlijk tijd bij.
  • Wil je (een deel van) de toepassingen niet zelf in de vingers krijgen of heb je het gewoon te druk? Dan brengen we je graag in contact met een gespecialiseerde partner om het werk aan uit te besteden. De eerste inrichting van je licentie, onder andere om goede salesleads te filteren en rapporteren, of een werkende Liquid Content variatie op je homepage, kun je voor een fixed price uitbesteden. Deze kun je meestal dan zelf copy-pasten voor andere toepassingen.

Zelf aan de slag? Toon je klanten een dienst of productgroep.

1. Importeer een lijst van je klanten uit je CRM met al dan niet een extra kenmerk (tag) voor het type klant of waarvoor je een bepaald commercieel doel hebt.

2. Maak een variatie van een pagina (wat is dat). Lees hier wat je zelf kunt variëren aan een webpagina.

3. Maak een trigger die de variatie toont zodra de betreffende klant of klanttype je website bezoekt.

Je kunt desgewenst markeren dat een bepaald bedrijf een variatie getoond heeft gekregen en ook of ze geklikt hebben op een aangepaste conversie-knop. Lees hier hoe je dat doet.

Regionale campagne

Je kunt klanten (en prospects) ook per regio een variatie op een pagina tonen. Of een pop-up, al dan niet in de vorm van een formulier, of een banner met een link naar content. Via de triggers kun je eenvoudig per provincie / stad aansturen of op basis van postcode. SalesFeed kan in gevallen ook en postcodetabel verwerken met je eigen rayon indeling.

Heb je vragen of wensen, stuur een mail naar info@salesfeed.com. We zorgen voor contact met een senior consultant om van gedachten mee te wisselen.