TrafficBuilders

Traffic Builders is opgericht in 2001 en behoort al jaren tot de top 5 beste online marketing bureaus in Nederland binnen de categorieën web analytics en zoekmachine marketing. In 2010 en 2014 zijn we door Emerce 100 zelfs verkozen tot het beste online marketing bureau in de categorie zoekmachine marketing. Al 15 jaar lang helpen we ambitieuze opdrachtgevers om hun online marketing doelstellingen te realiseren.

Wij geloven in het succes van een integrale, holistische aanpak van (online) marketing. Een aanpak die optimaal aansluit op het koopproces van je doelgroep, van oriëntatie tot aankoop en uiteindelijk leidt tot klantloyaliteit. Om dit te realiseren ontwikkelde Traffic Builders het REAN-model: een marketingmodel dat je in staat stelt om de inzet van marketingkanalen, proposities en platformen optimaal op elkaar af te stemmen. Het resultaat? Een doordachte marketingstrategie waarin diverse kanalen elkaar meetbaar versterken en waarin heldere KPI’s zorgen voor grip op je marketingbudget.

Nog altijd sta ik naast mijn rol als directeur graag met m’n poten in de modder; door opdrachtgevers op strategisch niveau te helpen bij hun uitdagingen, mijn tool-fetisjisme te botvieren op onze developers of door te sparren met collega’s over hun expertisegebied.