Procurios

Al 15 jaar een krachtig softwareplatform dat per sector en per klant op maat wordt ingericht. Want bij Procurios werken we niet alleen vóór de klant, maar vooral mét de klant. Daarnaast zetten wij ons iedere dag vol passie en plezier in voor het doorontwikkelen, onderhouden en implementeren van het Procurios Platform. En uiteraard staan wij altijd klaar voor de duizenden gebruikers van onze software.

Met het Procurios Platform bouw je aan je merk en aan een persoonlijke, relevante relatie met je doelgroep. Bereik je doel effectiever door de inzet van onze multifunctionele modules, services en ervaring.

Vertel jouw verhaal
Wij zijn er voor mensen met een eigen verhaal en een doel. Jouw verhaal gaat over jouw product, dienst, kennis of je overtuiging. Het heeft impact, het inspireert en helpt anderen. Dat moet de wereld in!

Aan de juiste doelgroep
Ons doel is om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken jouw verhaal met anderen te delen. In deze wereld vol communicatietechnologie en informatieoverload bieden wij gebruiksvriendelijke software waarmee je jouw verhaal zo persoonlijk mogelijk kunt afstemmen op je doelgroep. Voor één persoon of voor een miljoenenpubliek!

Met Scrum
Met behulp van Scrum halen we het allerbeste bij ons naar boven. We zijn productiever en we leveren via Scrum beter werk dat er echt toe doet. Jij blijft nauw betrokken bij het bouwproces en krijgt zo dè oplossing die het beste aansluit bij jouw wensen. Zo leveren wij altijd de maximale waarde!

Procurioten
Je gaat vanzelf van ze houden…

Professioneel eigenwijs
We zijn eigenwijs – professioneel eigenwijs – want als het om ons vakgebied gaat weten wij het beter. Goed om te weten dat je niet hoeft te twijfelen aan onze expertise.

Nieuwsgierig
We zijn heel nieuwsgierig. We vragen je het liefst het hemd van het lijf. We stellen de vraag achter de vraag en stoppen niet totdat we je echt begrijpen.

Behulpzaam
Natuurlijk zijn we ook vooral behulpzaam, want we delen graag onze kennis met je. We halen dan ook graag het maximale uit onze samenwerking: niet alleen met het platform, maar vooral ook uit onze diensten.

Build Engagement.
Als fondsenwerver, vereniging, retailer of iemand anders.