LEAD Development Company

Om bedrijven te helpen meer omzet te halen gaan we op zoek naar nieuwe klanten en nieuwe markten. Daarnaast maken we bedrijven bewust van omzetpotentieel bij bestaande klanten en bieden we inzicht in de effectiviteit van marketingacties.

We doen dit in de B2B waarbij we ons richten op de (technische) Industrie, ICT, HRM en Finance. Ook de overheid weet ons steeds vaker te vinden. We hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij de conversie op new business afspraken met 30-50% stijgt. Daarnaast bieden we, met ons 90ROUNDS concept, bedrijven de mogelijkheid om binnen 1 jaar minimaal 10-15% omzet stijging te realiseren als het gaat om hun reeds bestaande klanten. Op het gebied van marketing analyses werken we met het 36σTIC model waarin we laten zien hoe bedrijven zowel effectiever als efficiënter met hun marketingbudget om kunnen gaan en zo een hogere conversie kunnen halen uit hun marketinginspanningen.

SalesFeed is voor ons in alle drie de bedrijfsmodellen een onmisbaar element. Het biedt een hoogwaardige webtracker en daarbij een state-of-the-art CRM module. Hierdoor zijn wij in staat om duidelijke en betrouwbare analyses te maken en onze klanten optimaal te bedienen. SalesFeed geeft inzicht waar de commerciële kansen liggen, elke dag weer!

Ontdek meer omzetpotentie.