Force21

Wij creëren duurzame groei. Dit doen we door het implementeren en uitvoeren van commerciële campagnes. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste inzichten en frameworks op het gebied van marketing, sales en innovatie om uw succes te garanderen.

  • Strategie Het succes van groei zit in het bepalen van jouw strategie. Wij zorgen voor focus. En bepalen samen met jou een onderscheidende waarde positionering.
  • Marketing Wij verstaan de kunst om jouw doelgroep te beïnvloeden. Wij helpen je met branding, positionering, communiceren, verleiden en activeren van toekomstige klanten.
  • Portfolio Innovatie Wij creëren waarde binnen jouw portfolio. We vertalen de behoeften van je klanten en verpakken dit in een evenwichtig geheel van oplossingen.
  • Sales Wij helpen je om je prospects om te zetten in nieuwe klanten. Met de juiste marktkennis, persoonlijke benadering en de goede prospect journey zetten we in op jouw groei.

Commerciële drive

Het Force21 team bestaat uit doorgewinterde marketeers, ervaren productontwikkelaars en doelgerichte verkopers. We onderscheiden ons door onze marktkennis en no-nonsense aanpak. We gaan voor duurzame groei. Onze kennis en kunde zit onder andere in het introduceren van producten en diensten in nieuwe landen. Het herpositioneren van oplossingen in bestaande marken. En het uitvoeren van Business Development trajecten.

Cloud Born

Ons team heeft veel ervaring met subscribtion en service based oplossingen. Zowel bij grote internationale Telecom organisaties als regionale IT leveranciers. Wij begrijpen de kracht en waarde van abonnementsmodellen. We maken uw maandelijkse abonnementsoplossingen succesvoller door theoretische achtergronden en praktische kennis te combineren.

Om succes te creëren is het opbouwen van een volledig afgestemd commercieel aanpak noodzakelijk. Dit is de basis van duurzame groei.