Bloosem

BlooSEM is een online performance marketingbureau; al ruim 14 jaar vooruitstrevend! Met een enthousiast team ervaren consultants zijn we gevestigd in mediastad Hilversum. Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaatgedreven online marketingstrategie. Het marketinginstrument dat daarbij al jaren voor onze klanten het hoogste rendement oplevert is SEM; search engine marketing.
Het adverteren in zoekmachines Google en Bing (SEA) en het optimaliseren van techniek en content van een website (SEO) geven nog steeds de hoogste ROI.

BlooSEM analyseert, ontwikkelt en realiseert naast SEM ook online business voor haar klanten met andere marketing performance diensten als affiliate marketing, display advertising, social advertising, content marketing en conversie optimalisatie. Online leadgeneratie met slimme tools als SalesFeed hoort er zeker ook bij!

Kennis staat bij BlooSEM hoog in het vaandel. Door bovenop marktontwikkelingen te zitten en online marketing innovaties concreet inzetbaar te maken lopen onze klanten samen met ons voorop.

“Je vind jezelf goed, maar word je ook goed gevonden?!”