Automatisch filteren van bedrijfsoverzichten

Het opvolgen van specifiek gedrag

Door het aanmaken van triggers krijgt u een melding als een herkend bedrijf een interessante actie voor u uitvoert. Dit betekent dat u instelt dat u een melding krijgt, een trigger, als een bezoeker bepaald gedrag vertoont op uw website. U bepaalt welk gedrag voor u interessant is, u hangt dus een label, ook wel een tag, aan bepaald gedrag. Hierdoor kunt u doelgericht bedrijven op volgen die specifiek gedrag vertonen op uw website.

Als de trigger is aangemaakt, moet deze ook actief worden gemaakt door middel van ‘’on’’. Ook kan er een actie aan de trigger gekoppeld worden, in het voorbeeld is dit ‘’tag bedrijf’’.

Automatisch filteren van bedrijfsoverzichten

Overzichten filteren naar uw eigen inzicht

Er kunnen meerdere tags aan een trigger hangen. U kunt bijvoorbeeld ook nog de actie ‘Email bezoekrapport’ toevoegen. Wanneer een bedrijf dan voor de derde keer op de website komt, wordt het bedrijf getagd en wordt er een bezoekrapport verstuurd aan een specifiek persoon. Ook kunt u uw Adwords campagnes koppelen aan SalesFeed en hier een trigger aan hangen. U krijgt dan inzicht aan de hand van welke campagnes de herkende bedrijven op uw website komen.

Automatisch filteren van bedrijfsoverzichten
Waarom wachten?
Vraag nu de 30 dagen gratis pilot aan!