Social Selling, via een verslavende plugin

Social Selling

In de B2B sales en marketing zijn sociale media niet meer weg te denken. SalesFeed is een goed startpunt voor Social Selling. Tegenwoordig is dit dé manier om nieuwe klanten te werven. U maakt op een laagdrempelig manier contact met mensen die werken bij bedrijven die herkend zijn op uw website.

”Het werkt!”

SalesFeed heeft hiertoe een plugin ontwikkeld, welke gratis te downloaden en te gebruiken is. De plugin maakt het mogelijk om contact te leggen op een manier die u zeer weinig tijd kost. Door de LinkedIn profielen van werknemers van herkende bedrijven te bekijken, houdt u de aandacht vast van de mensen die voor u belangrijk zijn of u herinnert hen aan uw bedrijf en diensten, waardoor hun interesse weer wordt opgehaald. Deze LinkedIn profielen staan vol met relevante informatie die goed benut kunnen worden door uw verkoopteams.

Social Selling plug in

Snel alle relevante informatie bij de hand

Door middel van Social Selling maakt u de voor u relevante koude contacten heel gemakkelijk snel warmer. De plugin helpt u om na te gaan wie uw contactpersoon moet zijn voor het betreffende bedrijf. Wanneer er meerder LinkedIn profielen weergegeven worden, kunt u nagaan wie normaal uw contactpersoon zal zijn en welke functie deze persoon heeft. Deze persoon is hoogstwaarschijnlijk ook nu degene die interesse toont in uw product of dienst. Ook kunt u door middel van de plugin uw netwerk uitbreiden met professionals uit uw branche. U vergroot namelijk uw bestaande relaties en haalt nieuwe klanten binnen, uw verkoopresultaten zullen hierdoor zeker toenemen.

SalesFeed geeft ook de mogelijkheid het herkende bedrijf te zoeken in Google en in de Kamer van Koophandel. Dit zijn handige links om meer te weten te komen over de bedrijven die uw website bezoeken.

Social Selling plug in
Waarom wachten?
Vraag nu de 30 dagen gratis pilot aan!