Kredietinformatie

In één oogopslag de financiële status van prospects

Om te kunnen beoordelen of een prospect een mogelijke lead is, is het belangrijk om aan te tonen of deze aan het juiste profiel voldoet. Een belangrijk onderdeel om dit te kunnen beoordelen is de kredietstatus. Aan de hand van deze tool ziet u in één oogopslag hoe het prospect in kwestie er financieel voor staat.

SalesFeed geeft standaard een waardevolle indicator over de financiële situatie van de bedrijven die uw website bezoeken. Deze indicator bevat 8 niveaus, variërend van ‘uitstekende kredietwaardigheid’ tot ‘faillissement’. Een belangrijk onderdeel hiervan voor u is ook of een klant een verslechtering laat zien qua hun financiële situatie.

Kredietinformatie over uw klanten en salesleads

Kredietinformatie over uw klanten en salesleads

Om te kunnen beoordelen of een prospect een mogelijke lead is, is het belangrijk om aan te tonen of deze aan het juiste profiel voldoet. Een belangrijk onderdeel hiervan is de kredietstatus.

SalesFeed biedt in samenwerking met CreditSafe een gedetailleerd kredietrapport aan waarin de financiële situatie van prospects wordt weergegeven.

Kredietinformatie over uw klanten en salesleads

Alleen tijd besteden aan prospects die het waard zijn

Aanvullend kunnen klanten van SalesFeed zich tegen gunstige condities abonneren op de uitgebreide kredietrapportages van Creditsafe. U krijgt onder andere inzicht in de kredietinformatie, het betalingsgedrag, de algemene bedrijfsinformatie en de jaarverslagen van prospects.
Door middel van deze informatie krijgt u de mogelijkheid om een verantwoorde beslissing te nemen of u energie moet besteden aan de lead.

Benieuwd hoe een volledig Kredietrapport van Creditsafe eruitziet?

Download hier een voorbeeld PDF

Waarom wachten?
Vraag nu de 30 dagen gratis pilot aan!