Bezoekhistorie

Bezoekers laten waardevolle informatie achter op uw website

SalesFeed biedt u informatie aan over de engagement, bedrijfsgegevens en de bezoekhistorie van de herkende bedrijven op uw website. Op deze manier heeft u overzichtelijke informatie om een weloverwogen beslissing te nemen om een bedrijf wel dan niet op te volgen.

De bezoekhistorie laat zien per bezoek welke pagina’s het bedrijf bezocht heeft op uw website, wat de bezoekduur is van 1 pagina, de totale duur van het bezoek en het tijdstip van het bezoek. Dit geeft een duidelijk beeld welke pagina’s veel gelezen worden en welke pagina’s uw doelgroep aanspreken. Hier kunt u op in spelen door de pagina’s die veel gelezen worden door uw doelgroep optimaal te benutten in uw voordeel, door er bepaalde tags aan te hangen die automatisch geactiveerd worden naar aanleiding van een bezoek of door deze pagina’s automatisch te laten aanpassen aan de branche van de bezoeker.

De verschillende modules van SalesFeed bieden deze mogelijkheden. U kunt meer lezen over de inhoud van de modules op de website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, u kunt vrijblijvend bellen met onze helpdesk.

Bezoekhistorie
Waarom wachten?
Vraag nu de 30 dagen gratis pilot aan!