Slimmer omgaan met uw Adwords budget?

Heeft u SalesFeed al gekoppeld aan uw Adwords campagne?

Om te zorgen voor een gerichte opvolging, is het belangrijk om bedrijven te filteren op de bron van hun bezoek. Deze koppeling is gemakkelijk uit te voeren en vergt weinig van uw tijd. SalesFeed herkent de verschillende campagnes die u kunt gebruiken, zoals LinkedIn campagnes, Facebook campagnes, Twitter campagnes en Adwords campagnes. SalesFeed kan automatisch uw campagne herkennen en daaraan de bedrijven op uw website koppelen. Hierdoor ziet u precies of u de juiste doelgroep aantrekt door middel van de gebruikte campagne en of de campagne bijdraagt aan de doelstelling van uw bedrijf .

Als u gaat naar ‘’instellingen’’ kunt u de campagnes aanmaken in SalesFeed waar u gebruik van maakt. En door middel van de knop ‘’filters toepassen’’, kunt u de bedrijven oproepen die zijn herkend aan de hand van de campagne die u selecteert.

Compleet inzicht in een Adwords-campagne

De vlucht van online marketing wordt voor een groot deel veroorzaakt door goede meetbaarheid.

Vooral webshops doen hier hun voordeel mee. Google Adwords en Google Analytics tezamen maken het mogelijk het rendement van advertenties prachtig te meten.

Echter, menig zakelijk dienstverlener heeft geen webshop. De kwaliteit van een campagne wordt dan met Google Analytics slechts indirect en op een onbetrouwbare manier inzichtelijk gemaakt. SalesFeed toont informatie over zakelijke bezoekers op uw website, aanvullend op de statistieken van Google Analytics. Hiermee worden uw B2B website en B2B campagnes geoptimaliseerd.

Een Google Adwords-campagne aansturen op het klikpercentage, is beperkt zinvol en vaak onvolledig.

Een campagne voor B2B bedrijven wordt in onze visie beoordeeld op:

  • is het uw doelgroep die op de advertentie klikt?
  • wat doet uw doelgroep vervolgens?
Compleet inzicht in een Adwords-campagne

Om het meeste rendement te halen uit deze informatie is het relevant om te kijken of uw doelgroep door leest en of ze terugkomen op uw website.

Een herkend bedrijf dat meerdere keren terugkomt, toont interesse in uw zakelijke dienst of product. Dit zijn waardevolle inzichten in uw Adwords-campagnes, en aanleiding om in contact te treden met dat bedrijf.

Meer efficiency bij opvolging, ook voor webshops

Met SalesFeed worden herkende bedrijven gesegmenteerd en automatisch gefilterd.  De toegevoegde waarde van het filteren en opvolgen van een herkend bedrijf op basis van de bron, is meer efficiëntie. Op deze manier kunt u uw zakelijke verkeer beter beoordelen en op laten volgen. Dit betekent alleen kostbare tijd besteden aan bezoekers die voldoende interesse tonen.

Lees hier over het filteren op verlaten online winkelwagens.

Service tijdens de gratis pilotfase

SalesFeed kan tijdens de gratis pilotperiode een filter aanmaken om het verkeer uit uw Search, Remarketing en Display campagnes te onderscheiden. Heeft u vragen, onze geheel Nederlandse helpdesk is altijd bereid u ondersteuning te verlenen.

Waarom wachten?
Vraag nu de 30 dagen gratis pilot aan!