SalesFeed Modules

SalesFeed heeft 4 modules. Deels exclusief voor Nederland.

Verhoog het rendement uit het verkeer op een zakelijke website.

Het herkennen van klanten en prospects op uw website, is het startpunt van diverse mogelijkheden. De modules van SalesFeed zijn geschikt voor bedrijven van alle formaten.

Module 1. Basis

Met SalesFeed creëert u eenvoudig gesorteerde lijsten van prospects, leads en klanten.  U krijgt informatie over de engagement, bezoekhistorie en bedrijfsgegevens van bedrijven die uw website bezoeken. U kunt aan bedrijven ook zelf te kiezen labels toevoegen en gegevens exporteren.

Naast lijsten, geeft SalesFeed ook een dashboard met statistieken over de zakelijke bezoekers van uw website. Deze informatie is aanvullend op de informatie uit Google Analytics.

 

Lees meer

Module 2. Triggers & actions

Deze module is het hart van SalesFeed als het gaat om maatwerk rapportages, notificaties en marketing automation.
Dit is ook de module die gekoppeld is aan Google Adwords. Wilt u ook zien welke bedrijven op welke campagne hebben geklikt?

Om hier inzicht in te krijgen maakt u onbeperkt zogenaamde triggers aan die gecombineerd kunnen worden. Een bezoek dat een trigger activeert, veroorzaakt daarmee bepaalde acties.

 

Lees meer

Module 3. Liquid content

Exclusief in Nederland, het paradepaardje van SalesFeed.
Met deze module kunt u eenvoudig de content van uw website wijzigen,  zonder aanpassingen te doen aan het content management systeem (CMS) van uw website.

Het doel van Liquid Content is om zakelijke bezoekers beter te overtuigen. En, u kunt zich er goed mee onderscheiden van uw concurrenten.

Lees meer

Module 4. E-mail & telemarketing campagnes

Veel bedrijven zetten telemarketingbureau’s in om nieuwsbrieven te sturen, bestanden te mailen of om telefonisch contact te hebben met prospects en klanten.  SalesFeed heeft een module ontwikkeld om meer rendement uit deze campagnes te behalen .

Het doel is: opvolging efficiënter en effectiever maken. U genereert met deze module krachtige leads, tot maanden na uitvoering van een campagne.

 

Lees meer