Deze bijeenkomst is gericht op bedrijven die recent gestart zijn met een SalesFeed Pro-licentie. Wij willen u  graag helpen om meer rendement te behalen uit uw licentie.

Het doel van de bijeenkomst is om u inzicht te geven in de diverse mogelijkheden en hoe u hierin desgewenst begeleid kan worden. Na afloop kunt u zelf onder andere automatische triggers aanmaken en een lead-rapportages instellen.

Agenda

  • demonstratie van basis toepassingen en een aantal geavanceerde mogelijkheden
  • lead signalen automatiseren rondom customer journey
  • toepassingen van Liquid Content
  • mogelijkheden rondom rapportages en integraties
  • geautomatiseerde koppeling met (Google Adwords) campagnes & nieuwsbrieven
  • de verschillende vormen van ondersteuning die SalesFeed en haar partnernetwerk kan bieden

Het is zinvol om deze bijeenkomst uit te voeren met 4 – 6 weken meetgegevens over de bezoekers van uw website. De aanwezige senior consultant van SalesFeed bereidt uw deelname voor aan de hand van uw website en de data in uw licentie.

Om maximaal rendement uit deze bijeenkomst te behalen, vragen wij om tenminste enige aandacht te hebben gegeven aan de Trigger module. Met name is het wenselijk om de demoTriggers en demoTags te bekijken.

Door de beperkte groepsgrootte is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomsten worden gehouden in Hilversum of Reeuwijk. Het plenaire gedeelte duurt circa 2 uur. Er is vervolgens desgewenst gelegenheid voor 1 op 1 overleg.

Na het ontvangen van het deelnameformulier nemen wij contact op om uw deelname in te plannen. U kunt uiteraard ook contact opnemen indien u vragen heeft over de agenda.