Deze bijeenkomst is gericht op bedrijven die recent gestart zijn met een SalesFeed Pro-licentie. Wij willen u  graag helpen om meer rendement te behalen uit uw licentie.

Het doel van de bijeenkomst is om u meer inzicht te geven in de diverse mogelijkheden en hoe u hierin desgewenst begeleid kan worden.

Agenda

  • De belangrijkste schermen worden in vogelvlucht doorgenomen
  • lead signalen automatiseren rondom ex-klanten, klanten en prospects
  • toepassingen van Liquid Content
  • mogelijkheden rondom rapportages en integraties
  • geautomatiseerde koppeling met (Google Adwords) campagnes & nieuwsbrieven
  • de verschillende vormen van ondersteuning die SalesFeed en haar partnernetwerk kan bieden

Het is zinvol om deze bijeenkomst uit te voeren met 4 – 6 weken meetgegevens over de bezoekers van uw website. De aanwezige senior consultant van SalesFeed bereidt uw deelname voor aan de hand van uw website en de data in uw licentie.

Om maximaal rendement uit deze bijeenkomst te behalen, vragen wij om tenminste enige aandacht te hebben gegeven aan de Trigger module. Met name is het wenselijk om de demoTriggers en demoTags te bekijken.

Door de beperkte groepsgrootte is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomsten worden bij voorkeur gehouden in Hilversum of Reeuwijk. Het plenaire gedeelte duurt circa 1 uur. Er is vervolgens desgewenst gelegenheid voor 1 op 1 overleg.

Na het ontvangen van het deelnameformulier nemen wij contact op om uw deelname in te plannen. U kunt uiteraard ook contact opnemen indien u vragen heeft over de agenda.