Door de meetcode van SalesFeed op de pagina’s van een website te plaatsen, wordt er data gestuurd naar de licentie, waaronder de url van een webpagina die wordt bezocht.

Het is mogelijk om extra data naar de licentie te sturen. Daarvoor is een aangepaste meetcode nodig.

De extra data kan vervolgens worden gebruikt ten behoeve van bijvoorbeeld dossiervorming, marketing intelligence en het genereren van saleslead-signalen.

Beschikbare aangepaste meetcodes

Een aantal meetcodes is direct beschikbaar. In gevallen is wel het nodig om de meetcode af te stemmen op technische aspecten van een website.

Wil je deze extra data? Neem contact op, dan wordt indien mogelijk direct een aangepaste meetcode verstrekt.

Maatwerk meetcodes

Wil je andere data vastleggen of meerdere functionaliteiten in één meetcode combineren? Dat kan met een maatwerk meetcode. Er kunnen bijvoorbeeld specifieke handelingen worden vastgelegd, zoals het klikken op een bepaalde knop(pen) of bepaalde interactie met een formulier.

Interesse?

Het hangt af van het CMS en de gewenste data en of er maatwerk moet worden geleverd. Aan maatwerk zijn kosten verbonden. Heb je vragen over het verzamelen van extra data? Of wil je van gedachten wisselen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@salesfeed.com.