De “Liquid Content actie” wordt geactiveerd door een trigger.

Wanneer de trigger “afgaat”, wordt de gekozen Liquid Content variatie getoond.

Pas op!:

  • Wanneer je het mogelijk maakt dat er meerdere triggers tegelijkertijd “Waar” zijn en die vervolgens verschillende Liquid variaties aanroepen. In dat geval wordt de trigger uitgevoerd die als laatste in de lijst van triggers staat.
  • Neem ook, in een trigger die een Liquid variatie activeert, een expressie op die controleert of de bezoeker op de pagina is die je wil variëren. Anders worden de variatie getoond op alle pagina’s met hetzelfde element bijvoorbeeld de H1 of afbeelding).

Je kunt meerdere Liquid Content variaties laten aanroepen door SalesFeed. Oftewel, meerdere triggers kunnen dat. Echter, per trigger uiteraard maar 1 variatie.

Opslaan. Denk er aan deze knop te gebruiken na het maken of aanpassen van deze actie.

Aan/uit knop. Een trigger kan meerdere acties aansturen. Daarom kun je met de aan/uit knop kiezen of de Liquid variatie al dan niet geactiveerd moet worden door de trigger waaraan de Liquid variatie is gekoppeld.

Rate Limit. Je kunt hiermee onderdrukken dat de variatie weer wordt getoond, tijdens een zelf instelbare periode na de 1e keer dat het formulier is getoond.

Webpagevariatie. Dit drop down menu laat alle variaties zien die zijn aangemaakt binnen je licentie.