De actie “Toon formulier” wordt geactiveerd door een trigger. Je kunt hiermee een formulier (met velden) of een banner (met al dan niet een knop) tonen.

Wanneer de trigger “afgaat”, wordt een formulier getoond op de pagina waar de bezoeker is.

Je kunt meerdere formulieren laten aanroepen door SalesFeed. Oftewel, meerdere triggers kunnen dat. Echter, per trigger uiteraard maar 1.

Opslaan Denk er aan deze knop te gebruiken na het maken of aanpassen van deze actie.

Aan/uit knop Een trigger kan meerdere acties aansturen. Daarom kun je met de aan/uit knop kiezen of het formulier al dan niet geactiveerd moet worden door de trigger waaraan het formulier is gekoppeld.

Rate Limit Je kunt hiermee onderdrukken dat het formulier weer wordt getoond, tijdens een zelf instelbare periode na de 1e keer dat het formulier is getoond.

Formulier-url Plaats hier de locatie waar de SalesFeed software het formulier vandaan plukt.

Width en Height Je kunt het formaat van de vertoning afstemmen op het formaat van het formulier.
Het formulier wordt gecentreerd getoond op het scherm.

Jotform Jotform is een tool waarmee je formulieren of banners kunt maken en in eigen huisstijl kunt vormgeven. Jotform is gratis bij beperkte inzet.

 

Opmerking over responsive vertonen
De formulier-actie leidt niet tot responsive vertoning. Echter, SalesFeed kan je in contact brengen met een gespecialiseerde partner die de vertoning responsive kan maken.

Compliance
Wanneer je kiest om gebruik te maken van een gespecialiseerde partner, wordt een techniek ingezet die wordt uitgevoerd door en binnen de SalesFeed software. Dit voorkomt dat u software van derden in gebruik hoeft te nemen, die buiten de overeenkomst valt met SalesFeed.