De actie “Email bezoekrapport” wordt geactiveerd door een trigger.

Wanneer een specifieke trigger “afgaat”, wordt een e-mail gestuurd naar 1 of meer geadresseerden van jouw organisatie. De e-mail wordt een halfuur na het afgaan van de trigger verzonden, zodat alle bezochte pagina’s van die sessie ook meegaan in het bezoekrapport.

Opslaan Denk er aan deze knop te gebruiken na het maken of aanpassen van deze actie.

Aan/uit knop Een trigger kan meerdere acties aansturen. Daarom kun je met de aan/uit knop kiezen of het sturen van de e-mail al dan niet geactiveerd moet worden door de trigger waaraan de mail-actie is gekoppeld. Iedere actie kan op deze manier tijdelijk uit worden gezet.

Rate Limit  Voorkom dat je onnodig veel mails stuurt. Met Rate Limit kun je onderdrukken dat de e-mail weer wordt gestuurd, tijdens een zelf instelbare periode, na de 1e keer dat de mail is getriggered.

Zo voorkom je dat je meerdere e-mails krijgt over hetzelfde bezoekende bedrijf en hetzelfde commerciële signaal. Voorbeeld; een medewerker van je klant leest 3 maal binnen 2 dagen over dezelfde workshop. Is 1 e-mailnotificatie dan voldoende? Stel dan een rate limit in.

To (e-mail adres)  Hier kun je 1 of meer e-mail adressen invullen.
In geval van meerdere e-mail adressen; plaats deze komma separated en zonder spaties.

 

Wil je op weg worden geholpen? Begeleiding is mogelijk

Er is een Triggers, tags en rapporten training waarmee je de mogelijkheden van de triggers, tags en rapportages verkent. Desgewenst kunnen workshops ook inhouse worden gegeven.

Mocht je interesse hebben in maatwerk begeleiding of consultancy, leg je wensen en vragen voor via info@salesfeed.com.