De meetcode die standaard wordt verstrekt, meet“bezoeker is op bepaalde pagina”; de pageview. Dit heet in de SalesFeed database een gebeurtenis. In het Engels, een event.

Extra events middels een aangepaste meetcode
Het basis event, de pageview, wordt getoond in de bezoekhistorie van een herkende organisatie.

Er kunnen ook andere events worden verzameld, oftewel, handelingen worden vastgelegd. Zoals “er wordt een film bekeken” en, “er is geklikt op een (bepaalde) knop”. Andere voorbeelden zijn: op banner geklikt, bestand gedownload, item van bestellijst verwijderd.

Geavanceerde en custom meetcodes
Dergelijke events kunnen worden verzameld door een geavanceerde of custom meetcode te gebruiken. De extra events kunnen dan bijvoorbeeld worden opgenomen in triggers of in rapportages.

Custom fields uit je CRM binnen SalesFeed aan het werk zetten
Een Custom Field is een kenmerk aan een bedrijf dat meerdere waarden kan hebben. Denk aan “klanttype, rayon, omzetcategorie”, oftewel, kenmerken die in een CRM aan klanten of prospects zijn gekoppeld.

Het kenbaar maken van Custom Fields binnen je SalesFeed licentie, kan helpen met het preciezer filteren van interessant gedrag of met het gerichter distribueren van leads.

Deze Custom Fields kunnen worden geïmporteerd in SalesFeed. Eenmalig of periodiek, via bestanden of interface.

Voor het uitwisselen van bestanden met Custom Fields heeft SalesFeed een beveiligde omgeving beschikbaar. Wij zullen graag van gedachten wisselen over de toegevoegde waarde en de mogelijkheden. Wij zijn ook graag bereid een geheimhoudingsovereenkomst te sluiten.